امیرحسین قاسمی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، اظهار کرد: شناسايي و دربرگيری تمامي واحدهاي فعال در صنعت چاپ ديجيتال ايران، یکی از اهداف تشکیل انجمن بود و خوشحالیم که در طول هفت سال فعالیت توانستهایم در این زمینه موفق باشیم.
وی افزود: چاپ دیجیتال ظرفیتهای بسیاری دارد و در آیندهای نه چندان دور با تلفیق دو بخش چاپ سنتی و دیجیتال با دیگر حوزهها به تعداد اعضای فعال این بخش افزوده میشود.
قاسمی با بیان اینکه این انجمن به دنبال تعريف و تعيین استانداردهاي لازم این حوزه است، ادامه داد: ماشينآلات، نيروي انساني، سوابق كاري و نحوه ارایه خدمات فعال در صنعت چاپ باید در قالب یک آییننامه با استانداردهای از پیش تعیین شده مشخص شود.
وی اظهار کرد: یکی دیگر از برنامههای ما آمارگيري از ظرفیتهای موجود در این بخش شامل ميزان سرمايهگذاري، شاغلان، تعداد واحدهاي فعال، تعداد نيروهاي متخصص و ماشينآلات موجود است.
قاسمی همچنین از برنامهریزی برای دريافت تسهيلات بانكي و اعتباري به عنوان دیگر رسالت اصلی انجمن نام برد و یادآور شد: رایزنی برای استفاده از تخفيفهاي مالياتي، صدور و دريافت مجوز فعاليت از سازمانهاي دولتي و استفاده از تمام حقوق و تسهيلات قانوني براي اعضا را میتوان در زمره برنامههای مجموعه معرفی کرد.
وی با بیان اینکه اکنون بیش از يك دهه از شكلگيري صنعت چاپ ديجيتال در ايران ميگذرد، گفت: در طول اين مدت صنعت نوپای چاپ ديجيتال ايران همواره در دو جهت كمي و كيفي رو به رشد بوده است که از نظر كمي تاسيس كارگاههاي جديد و اضافه شدن ماشينآلات یکی از نتایج آن به شمار میآید.
دبیر انجمن چاپ دیجیتال ایران با اشاره به رشد کیفی این حوزه توضیح داد: روزآمد شدن فناوري ديجيتال با تغيير و تبديل ماشينآلات و مواد اوليه و تنوع طيف خدمات به مشتريان از شاخصهای رشد كيفي به شمار میآیند.
به گفته وی، از همان آغاز فعاليت كارگاههاي چاپ ديجيتال در ايران نياز به يك تشكل صنفي برای سامان دادن روابط كار و نظام بخشيدن به فعاليت كارگاهها مشهود بود و خوشبختانه انجمن با پیگیری جمعی از اعضا و پیشگامان این بخش شکل گرفت.
انجمن چاپ ديجيتال ايران از سال 1386 فعاليت خود را آغاز كرده و اكنون حدود 250 عضو دارد.
سهشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۳
نظر شما