مهرداد موسويان در پنجمين جشنواره داستان انقلاب با هشت اثر شركت كرده است. اين نويسنده گفت: جشنواره نبايد با معرفي چند اثر به پايان برسد، ميتوان با برگزاري جلسات نقد به ويژه با حضور داوران، معيارهاي نگارش داستان يا رمان را تا اندازهاي به نويسندگان منتقل كرد.-
وي جشنواره داستان انقلاب را فرصتي دانست که حتی افراد صاحبنام حوزه داستاننويسي آثار خود را به مسند داوري میگذارند و افزود: اين اتفاق باعث بالا رفتن سطح داوريها ميشود و بنده نيز به عنوان نويسندهاي جوان تلاش بيشتري را صرف نگارش داستان ميكنم.
موسويان ادامه داد: جشنواره نبايد با معرفي چند اثر به پايان برسد، ميتوان با برگزاري جلسات نقد به ويژه با حضور داوران، معيارهاي نگارش داستان يا رمان را تا اندازهاي به نويسندگان منتقل كرد.
وي درباره برگزاري جشنواره داستان با موضوع انقلاب گفت: ايجاد چارچوب براي كار نويسنده غلط است زيرا ادبيات انقلاب و هشت سال دفاعمقدس موضوعات گستردهاي را در بر ميگيرند. نبايد داستان انقلاب را تنها در دهههای 40 و 50 مطرح كرد، بايد چارچوب بازتري را براي آن در نظر گرفت.
موسويان افزود: داستان انقلاب، گونهای مانند شاخههای ادبيات هشت سال دفاعمقدس است. نويسنده در نگارش داستان يا رمان به دنبال مطرح كردن اهداف و نگاه فلسفي خود به جهان پيرامون است. وقتي انقلاب اسلامي ايران موضوع داستان يا رماني است، تمام زوايا و خيزشهاي آن را در بر ميگيرد، مانند عواملي كه بر حركتهاي انقلابي تاثيرگذار بودند و سبب مبارزه با ظلم شدند. اين نوع موارد به شيوههاي مختلف قابل ارايهاند.
وي درباره رمان بزرگسال «ماموريت ناتمام» که به پنجمین جشنواره داستان انقلاب ارایه شده، گفت: اين اثر داستان شخصيتي به نام محمد و ارتباط او با فدایيان اسلام را روایت ميكند و بر اساس خاطرات و اسناد به جاي مانده نوشته شده است.
نظر شما