داوود ايمانيكيا در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با اشاره كتابهاي چاپ قديم در بخشهاي ادبي و تاريخي اين كتابخانه اظهار كرد: نمونههاي معدودي از كتابهاي چاپ سنگي و نسخههاي كتابهايي قديمي در حوزه اسلامي در اين كتابخانه يافت ميشود و ويژگي مهم ديگر اين كتابخانه، دسترسي آسان افراد به اين كتابخانه به دليل قرار گرفتن در مركز شهرستان شميرانات است.
ايمانيكيا با اشاره به تاسيس كتابخانه مركزي اين شهرستان از سال 1342 گفت: اين كتابخانه به دلیل قدمت، داراي منابع پربار، قديمي و غني فراواني است و اكنون 17 هزار عنوان در 21 هزار جلد كتاب در اين كتابخانه وجود دارد.
وي با بيان اينكه شهرستان شمیرانات 500 هزار نفر جمعيت دارد، اظهار كرد: شميرانات دارای هفت كتابخانه عمومي، سه كتابخانه مشاركتي و يك كتابخانه مستقل است و كتابخانه مركزي شهيد باهنر اين شهرستان در ساختمان جديدي واقع در حوالي ميدان تجريش، هزار و 400 متر مربع فضاي كتابخانهاي دارد.
رييس اداره كتابخانههاي عمومي شهرستان شميرانات با بيان اينكه ساختمان قديم اين كتابخانه به دليل طرح توسعه باغ موزه سينما از محله باغ فرودس به خيابان وليعصر(عج) نرسيده به ميدان تجريش، جنب پمپ بنزين منتقل شده، گفت: ويژگي اين كتابخانه در ساختمان جديد، قرار گرفتن در يك مكان پر تردد است كه دسترسي مخاطبان به كتاب را آسان ميكند.
وي با اشاره به راهاندازي بخش نابينايان اين كتابخانه در خردادماه سال 92 اظهار كرد: در صدديم بخش نابينايان كتابخانه مركزي شميرانات را در مکان جديد تا خرداد ماه سال آينده راهاندازي كنيم.
رييس اداره كتابخانههاي عمومي شهرستان شميرانات همچنين از راهاندازي كانون ادبي اين كتابخانه تا ارديبهشت ماه سال 1392 خبر داد و اظهار كرد: تبليغات و درخواست كارشناس ادبي از سوي كانون ادبي استان تهران براي اين كتابخانه انجام شده است.
دوشنبه ۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۱
نظر شما