شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۴
«تهرانی» در «یک گام تا قیامت» از طعم مرگ می‌گويد

نویسنده کتاب «یک گام تا قیامت» اثرش را کتابی مفصل درباره زمان مرگ تا قیامت دانست که تمام ابعاد این موضوع را با استناد به آیات قرآنی و از منظر حقوقی بررسی کرده است.-

اکبر تهرانی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، موضع اصلی کتابش را مرگ و معاد، دغدغه همیشگی انسان‌ها دانست و اظهار کرد: این اثر را با هدف پاسخ به پرسش‌های این حوزه که در آثار اندکی به آن‌ها اشاراتی شده است، به رشته تحریر در آوردم تا به نوعی طعم مرگ و چگونگی حالات احتضار و ورود به عالم قیامت را با استناد به آیات و روایات مرور کنم.

وی با اشاره به این که کتابش را با استناد به 185 آیه قرآنی تالیف کرده است از اثرش به عنوان ابداعی در این حوزه یاد کرد و گفت: علاوه بر عموم علاقه‌مندان این حوزه، غیرمسلمانان نیز می‌توانند برای آگاهی از دیدگاه‌های دین اسلام درباره مرگ و معاد به مطالعه این اثر بپردازند. از این رو نخستین مخاطبان این کتاب، مسلمانان پیرو قرآن و افرادی‌اند که «اصل تولد را مرگ دانسته و یقین دارند که مرگ پایان و انتهای زندگی نیست.» همچنین پیروان دیگر کتاب‌های آسمانی که به مرگ حتمی و دنیای پس از آن اعتقاد دارند نیز از مخاطبان این اثرند. 

این وكيل دادگستري و نويسنده حوزه اجتماعي و سياسي یکی از نقاط قوت این اثر را در مبحث مربوط به «سکرات مرگ» بیان کرد و توضیح داد: زمانی که انسان در آستانه مرگ و احتضار قرار می‌گیرد و در نهایت قبض روح و مرحله «و جائت سَکرَةُ الموُتِ» شروع و مستی مرگ فرا می‌رسد، در هنگام حالت نزع یا جان دادن، درد عظیمی به روح وارد می‌شود و همه اجزای جسم را فرا می‌گیرد، به نحوی که هیچ جزئی از اجزای روح که در درون و اعماق بدن انسان منتشر شده باقی نمی‌ماند، مگر درد و رنج وافری که بر آن مسلط می‌شود، تا این که روح از تمام اعضای بدن خارج می‌شود در این زمان فرد دردی احساس نمی‌کند. 

تهرانی ادامه داد: البته همچنان که در کتاب عنوان کرده‌ام، حتی اگر ساعتی قبل از بروز سختی سکرات و دیدن ملک‌الموت، شخص محتضر از گناه برگشته و از افعال مذموم به افعال نیک روی آورده باشد و به تمرد از فرمان الهی پایان دهد، یعنی توبه کند شاید از شدت سکرات و عذاب بعدی او کاسته شود، چرا که بعد از اتمام سکرات و دیدار با قابض‌الارواح و کنار رفتن پرده حجاب مادیت، دیگر توبه ناممکن می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که مخاطبان با مطالعه این کتاب چه مطالبی را دریافت می‌کنند؟ عنوان کرد: تصور می‌کنم بیشتر به حمد و ستایش خدا بپردازند و ایاک نعبد «ذکر افعال» و ایاک نستعین «ذکر معاد» را ملاک اعمال خود قرار دهند و راه اهدنا الصراط المستقیم «ذکر تزکیه نفس و ذکر آراستن نفس به نیکی‌ها» را در پیش گیرند. افرادی که به مساله مرگ برزخی و معاد، قیامت و حیات دوباره بعد از مرگ یقین پیدا می‌کنند درخواهند یافت که در صوت انکار و تمرد، عذاب‌ها در کمین‌اند. 

نویسنده کتاب با تاکید بر این که مخاطبان با مطالعه این اثر در خواهند یافت در این دنیا مستاجری بیش نیستیم، گفت: همان‌طوری که زندگی ما با انا لله شروع می‌شود روزی با الیه راجعون مختوم خواهد شد. 

از  تالیفات اکبر تهرانی می‌توان به «امیران دربار»، «نیروی انتظامی سه هزار ساله ایران (از زمان مادها تا امروز)»، «فراماسونری و سایت‌های جاسوسی در ایران»، «طهران قدیم تا تهران جدید» و «همسران خوشبخت» اشاره کرد.

نخستین چاپ کتاب «یک گام تا قیامت» تالیف اکبر تهرانی را انتشارات بوستان با شمارگان هزار و 500 نسخه در 360 صفحه و بهای جلد شومیز هشت هزار و پانصد تومان و جلد سلفون 10 هزار تومان روانه بازار نشر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها