به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، دکتر علی زارعی نجفدری با اعلام این مطلب افزود: عصر حاضر و دوره کنونی را میتوانیم «عصر نوظهور اسلام» بنامیم، در این دوره نوظهور اسلام، نشر و حوزه نشر تکالیف مضاعفی خواهد داشت.
وی با طرح این پرسش که «آیا وضعیت موجود نشر در جهان اسلام آمادگی انجام تکالیفش در عصر نوظهور اسلام را دارد؟» افزود: اگر حوزه نشر به درستی درک و چارهاندیشی نشود، یقیناً دچار مشکل خواهیم شد.
مشاور رئیسجمهور در ادامه سخنرانی خود به طرح دیدگاههای مختلف درباره وضعیت سختافزاری و دانش فنی مورد نیاز ناشران مسلمان پرداخت و يادآور شد: محتوا و عمق مبانی و ادبیات نظام غرب، به هیچوجه امکان و بضاعت رویارویی با محتوا و عمق مبانی و ادبیات نظام اسلامی را ندارد.
زارعي تصريح كرد: در صورت توجه ناشران و مسوولان حوزه نشر به مسائل فنی، حرفهای و تخصصی ناشران جهان اسلام و اتحاد در اشتراکات ایشان، آنها دردانش فنی این حوزه نیز سرآمد خواهند شد.
وي با بيان اينكه به فعلیت درآوردن ظرفیتهای بالقوه ناشران مسلمان و ظرفیتسازیهای جدید برای حوزه ناشران مسلمان از مهمترین دلایل و اهداف برگزاری این اجلاس است، گفت: خوشبختانه از سال گذشته تا کنون توانستهایم بخش اعظمی از تکالیف سند راهبردی و بیانیه پایانی اجلاس اول را که به تصویب ناشران مسلمان 32 کشور شرکتکننده رسیده بود انجام داده و گزارش خوبی را برای ارائه در صحن علنی اجلاس دوم آماده کردهایم.
مشاور رئیسجمهور در پایان سخنانش از نمایندگان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور خواست در تحقق اهداف اجلاس با دبیرخانه دائمی اجلاس تعامل و همکاری بیشتری داشته باشند.
دومین اجلاس بینالمللی ناشران جهان اسلام آبانماه امسال به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار میشود.
چهارشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۱
نظر شما