پنجشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۸:۰۰
پليس راهور، طرح‌هاي پژوهشي را كتاب مي‌كند

مسوول آموزش پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ خبر داد: پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ از طرح‌هاي پژوهشي و كاربردي پيشنهادي افراد كه مرتبط با فرهنگ ترافيك و رفع موانع ترافيكي باشند، حمايت و آن را به صورت كتاب منتشر مي‌كند._

ستوان‌يكم سوزان جوادنژاد با اعلام اين خبر به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، اظهار داشت: كساني كه در حوزه مشكلات پليس راهنمايي و رانندگي طرح‌ يا پيشنهاد دارند يا به نتايجي بر اساس تحقيقاتي خود دست يافته‌اند، مي‌توانند پيشنهاد‌هاي خود را به معاونت پژوهشي راهور بدهند تا در صورت تائيد شوراي پژوهش راهور، به صورت كتاب منتشر شوند.

وي افزود: طر‌ح‌هاي پيشنهادي اين افراد در حوزه تحقيق و پژوهش در شوراي پژوهشي سازمان مطرح مي‌شوند كه بعد از انجام كارشناسي‌، طرح ‌پيشنهادي تصويب و قرارداد تاليف اثر و چاپ اثر بين طرفين بسته مي‌شود.

جوادنژاد يادآور شد: از شرايط اصلي اين طرح آن است كه موضوع پيشنهادي با موضوعات راهور در ارتباط باشد و راه‌كاري عملي براي حل مشكلات پليس راهور يا نيروي انتظامي ارايه دهد.

وي درباره مشاركت ناشران گفت: اكنون پليس راهور تهران با نشر شهر و جامعه ايمن ترافيك در تاليف و چاپ كتاب‌ها مشاركت مي‌كند و از كساني كه بخواهند با ما در اين حوزه همكاري كنند، استقبال مي‌كند، زيرا اين همكاري‌ها تاكنون تاثيرات مثبتي در نشر آثار مكتوب راهور داشته است. 

جوادنژاد افزود: اكنون در اين مركز كتاب‌هاي آموزشي و پژوهشي در چند بخش تاليف و منتشر مي‌شوند كه شامل پليس مدرسه، آموزش همگاني و آموزش دوره‌‌هاي تخصصي پليس راهور مي‌شود و تاكنون 
كتاب‌هايي را براي آموزش رانندگان تاكسي، اتوبوس‌ و موتورسواري منتشر كرده و در كلاس‌هاي كارگاهي و آموزشي در اختيار مخاطبان قرار داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها