شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
رونمایی از هفت کتاب کودک‌ونوجوان در تهران و دیگر شهرها

نشر کتاب چ، همزمان با هفت‌سالگی خود، از هفت کتاب تازه‌اش در هفت کتاب‌فروشی در شهرهای مختلف رونمایی می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نشر کتاب چ، همزمان با هفت‌سالگی خود، از هفت کتاب تازه‌اش در هفت کتاب‌فروشی در شهرهای مختلف رونمایی می‌کند.

«روز بارانی پیگی»، «نفر اول»، «بابای دلخواه»، «توبی»، «دوریس»، «دعواهای تنوری» و «باشگاه میکروب‌ها» هفت کتابی هستند که در این برنامه از آن‌ها رونمایی می‌شود. از این بین این هفت کتاب، پنج تای اول، مناسب رده‌ی سنی سه سال به بالا هستند و دو کتاب «دعواهای تنوری»، «باشگاه میکروب‌ها» مناسب ۹ سال به بالا.

این برنامه از ۷ شهریور تا ۱۴ شهریور ادامه دارد و در کتاب‌فروشی‌های چشمه‌ی جم، بوکلند مارکیز، دلشدگان مشهد، شهرکتاب اصفهان، شیرازه، چشمه‌ی البرز و چشمه‌ی بابل و در شهرهای تهران، کرج، مشهد، بابل، اصفهان و شیراز برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها