یکشنبه ۸ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸
شب قاسمعلی فراست در شب‌های بخارا

شبی از شب‌های بخارا به قاسمعلی فراست، داستان‌نویس اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، شبی از شب‌های بخارا به قاسمعلی فراست، داستان‌نویس اختصاص یافته است. این نشست دوشنبه، شانزدهم تیر از ساعت ۱۷ در تالار استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران واقع در خیابان طالقانی، خیابان موسوی شمالی، بوستان هنرمندان برگزار می‌شود. در این نشست رضا امیرخانی، اسدالله امرایی، الهام فلاح، مجید قیصری و علی دهباشی سخنرانی خواهند کرد. قاسمعلی فراست سال ۱۳۳۸ در یکی از روستاهای گلپایگان متولد شد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در این شهر گذراند.

فراست در سال ۵۶ که همزمان با اوج مبارزه سیاسی بود، وارد دانشگاه تهران شد و همان دوره تصمیم گرفت داستان‌نویسی را به‌طور جدی دنبال کند که به دلیل اوضاع سیاسی و در آستانه وقوع انقلاب از دانشگاه اخراج شد.

او پس از پیروزی انقلاب و بعد از وقوع انقلاب فرهنگی به سفارش چند نفر از دوستانش وارد دانشکده هنرهای زیبای تهران شد و اولین مجموعه داستانش را با نام «زیارت» در حوزه هنری منتشر کرد. بعد از وقوع جنگ بین ایران و عراق بود که تصمیم گرفت تم داستان‌هایش را با موضوعات مربوط به دفاع مقدس بنویسد. فراست برای نوشتن کتاب «نخل‌های بی‌سر» به خرمشهر رفت و از تجربیاتش در این کتاب استفاده کرد. این کتاب در سال ۶۱ توسط انتشارات امیرکبیر منتشر شد.

از دیگر آثار این نویسنده در حوزه جنگ می‌توان به کتاب‌های «نیاز»، «عشق مانعی ندارد» و «گلاب خانم» اشاره کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین