به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کنار آمدن با مقطع تحصیلی جدید برای یک دختر نوجوان یا هر دانشآموز دیگری میتواند چالشبرانگیز باشد، اما با چند راهکار ساده و عملی، این مسیر راحتتر میشود. تنظیم برنامهریزی منظم و نوشتن برنامه روزانه یا هفتگی برای درس خواندن، استراحت، تفریح و فعالیتهای شخصی به ایجاد نظم ذهنی کمک زیادی میکند.
برقراری ارتباط با معلمهای تازه، یکی از چالشهایی است که دانشآموزان با آن روبهرو هستند. بنابراین خوب است که راه کنار آمدن با آن را یاد بگیرند و اگر درسی برایشان، سخت یا مبهم بود، از معلم خود سوال کنند یا کمک و راهنمایی بخواهند. دوستی با همکلاسیها و ایجاد رابطه خوب با دوستان جدید هم موجب میشود فضای مدرسه امنتر و دلپذیرتر به نظر برسد.
در کتاب «همهچیز دربارهی مدرسهی جدید» اطلاعاتی درباره معلمها، دوستان، درسهای مدرسه، تکالیف خانه و هرچه یک دانشآموز برای کنار آمدن با فضای یک مدرسه تازه به آن نیاز دارد آمده است تا اعتماد به نفسشان تقویت شود.برای مثال «خودت را تصور کن که در مدرسه جدید خوش میگذرانی» یکی از بخشهای کتاب است که به دانشآموزان، شیوه تصویرسازی مثبت را آموزش میدهد. در این بخش آمده: اگر میخواهی در موقعیتی که برایت ایجاد شده است عملکرد خوبی داشته باشی، باید آن را بخواهی، حس کنی و ببینی. اینطوری نیست که فقط یکبار چشمهایت را ببندی و موفقیتت را تصور کنی و به همین سادگی کار تمام شود. اما شروع خوبی است! اگر به خودت بگویی که از عهده انجام کاری برمیآیی اولین قدم را به سمت تبدیل آن به واقعیت برداشتهای.»
«همهچیز دربارهی مدرسهی جدید» نوشته جولی ویلیامز مونتالبانو را زهرا غفاری ترجمه و انتشارات مهرسا با همکاری نشر دلتا برای نوجوانها منتشر کردهاند. این کتاب یکی از عنوانهای مجموعه «دختران باهوش» است.
نظر شما