به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، پروین پشتکوهی اظهار داشت: قصه و قصه گویی پلی است برای ارتباط بین نسلها و انتقال مفاهیم و مضامین اخلاقی و دریافت گوهر گرانبهای سنتها و آداب و رسوم، در همین راستا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان یکی از متولیان امر فرهنگ، هنر و ادب در حوزه کودک و نوجوان همواره تلاش کرده تا این ابزار ارزشمند تربیتی را حفظ و تقویت کرده و آن را گسترش دهد و برای نیل به این اهداف تاکنون بیست و چهار دوره جشنواره بینالمللی قصه گویی را برگزار کرده است.
وی افزود: با اعلام فراخوان بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی در شهریورماه علاقمندان به قصه و قصه گویی در این رویداد بزرگ فرهنگی ثبت نام کردند.
او از استقبال بی نظیر علاقمندان به قصه و قصه گویی در سراسر استان اشاره کرد و گفت: تا کنون تعداد ۳۵۹ نفر در پالایش اولیه در محورهای عنوان شده در شیوه نامه ثبت نام کردهاند که تعداد ۲۷۸ نفر از سراسر استان به مرحله کتابخانهای کانون پرورش فکری راه پیدا کرده اند.
پشتکوهی اضافه کرد: پس از داوری، پالایش و جشن های کتابخانهای، قصه گویان به مرحله استانی راه مییابند که آمار راه یافته ها به مرحله استانی پس از اتمام مرحله کتابخانهای اعلام میشود.
مدیرکل کانون پرورش فکری هرمزگان اعلام کرد: مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی در تاریخ های ۲۸ تا ۲۹ آبان ماه به مدت دو روز برگزار خواهد شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، اسامی داوران و ناظران در برنامه اختتامیه مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره بین المللی قصه گویی را مژده دستوری ناظر، فاطمه غفاری سروستانی داور استانی، آرزو حقیقی داور استانی، سوسن حیاتی داور استانی، اسدالله نوروزی داور آیین سنتی و طلعت کمال زاده به عنوان داور زبان اشاره، اعلام کرد.
نظر شما