چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۸
شاعران عراقی و مغربی همه جوایز مسابقه «دیوان شعر» عراق را  بردند

اسامی برندگان سومین دوره از مسابقه «دیوان شعر» عراق که به نام «محمود درویش» شاعر فقید فلسطینی نامگذاری شده، اعلام شد./

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از سایت میدل ایست آنلاین، جایزه نخست این مسابقه به صورت مشترک به«مروان عادل» شاعر عراقی برای دیوان شعرش «نغمه پرندگان گوشه‌نشین» و «عبداللطیف الوراری» شاعر مغربی برای دیوان شعرش «تریاک» رسید.

هیات داوران به دلیل وجود تمیز در لفظ شعر نو که باعث ایجاد زیبایی بهتر و ارائه نثری روان تر می‌شود، «مروان عادل» را شایسته دریافت جایزه نخست دانست. اشعار عادل با نثر آغاز  و به مرور ‌به شعر تبدیل می‌شود؛ سبکی که وی را از دیگر شاعران و اشعارشان متمایز می‌کند.

«عبداللطیف الوراری» نیز به دلیل برخورداری از مجموعه شعری هوشمند که توانسته شعر، نثر، تلمیح و استعاره شعری را به بهترین شکل ممکن به کار برد، شایسته دریافت جایزه‌ای هم ردیف مروان عادل شناخته شد.

جایزه دوم به طور مشترک به «ادریس علوش» شاعر مغربی و «حمد الدوخی» شاعر عراقی رسید. ادریس علوش دیوان شعر «خاندان اینان» را سروده و به دلیل استفاده از اشیا و کائنات در كنار  واژه‌های تامل‌برانگیز، شایسته تقدیر شناخته شد. «حمد الدوخی» نیز که دیوان شعر «همه نام‌ها» وی را مشهور کرده، به دلیل استفاده از تلمیح در سبک شعری در عالی‌ترین نوع، شایسته دریافت جایزه دوم شد.

جایزه سوم این مسابقه نیز به طور مشترک به «لیث فائز الایوبی» شاعر عراقی برای دیوان شعر «عاهات قرقوش»، «احمد عزاوی» شاعر عراقی برای دیوان شعر «زندگی به چشم سفید» و «حسن عبدالراضی» دیگر شاعر عراقی برای دیوان شعر «آب و هوای مرگ اشیا» رسید.

هیات داوران همچنین چاپ دیوان شعر «شعرهای السمندل» اثر شاعر مغربی «ادریس الملیانی» و «آبار النقمه» اثر «آمال الزهاوی» شاعر زن عراقی را که اکنون در بستر بیماری است نیز بر عهده گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها