سه‌شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷
کیفیت آثار «فیروزه» ارتقا پیدا کرده است

مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره ملی جایزه فیروزه، گفت: امسال به لحاظ آماری اتفاق خوبی رقم نخورد اما از لحاظ کیفیتی، آثار بسیار با‌کیفیتی داوری شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، آیین اختتامیه هشتمین دوره جایزه فیروزه با حضور یاسر‌احمد‌وند، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اسماعیل جانعلی‌پور، مدیرکل دفتر مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

جانعلی‌پور، با بیان اینکه جایزه فیروزه، روند روبه رشدی را طی می‌کند، گفت: آثار هشتمین دوره جایزه فیروزه، سختگیرانه داوری شد. در این دوره، امسال به لحاظ آماری اتفاق خوبی رقم نخورد اما از لحاظ کیفیتی، آثار بسیار با‌کیفیتی داوری شد.
دبیر هشتمین جشنواره ملی جایزه فیروزه افزود: دبیرخانه جایزه فیروزه همزمان با هشتمین دوره توسعه پیدا کرد که از اتفاقات خوشایند این رویداد است. معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فعالیت‌های متعددی را آغاز کرده است؛ ازجمله تقویت بحث آموزش، مشاوره‌ حوزه‌های مختلف، کالاهای ماندگاراشاره کرد.

جانعلی‌پور بیان کرد: درحال حاضر، فعالانی در حوزه صنایع فرهنگی مشغول به کار هستند که مجوز ندارند و ممکن است، بخواهند مجوزها را به سختی از حوزه‌های غیرمرتبط دریافت کنند. امسال در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مجوز موسسه صنایع فرهنگی را به کسانی که در این حوزه علاقه‌مند و فعال باشند می‌دهیم.

مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: بخش دوم اختتامیه جایزه فیروزه برای معرفی برگزیدگان آثار نوشت‌افزار، اسباب‌بازی، عروسک و هدایای فرهنگی امروز خاتمه یافت و بخش دیگر درقالب نمایشگاهی از آثار ادوار جایزه فیروزه در کانون پرورشی فکری کودک و نوجوان تا جمعه سوم شهریورماه ۱۴۰۲ دایر است. امیدوار هستیم سیاست‌گزاران و تصمیم‌گیران از این نمایشگاه دیدن کنند و از نزدیک با مشکلات و معضلات فعالان صنایع فرهنگی آشنا شده و با دیدار و گفت‌وگو موانع موجود برطرف شود.  
 
 وی در ادامه افزود: از سفرا و رایزن‌های فرهنگی کشورهای مختلف و نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز برای بازدید از نمایشگاه فعالان صنایع فرهنگی دعوت کردیم که از این بین هشت کشور استقبال کردند. همچنین قرار است در این دو روز برگزاری تولید‌کنندگان و توزیع‌کنندگان، طراحان، ایده‌پردازان به‌صورت گروهی از این نمایشگاه دیدن کنند.

مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام حمایت ویژه وزارت فرهنگ از جامعه فرهنگی و هنری کشور، گفت: دولت سیزدهم تاکیدات زیادی بر حمایت از جامعه هنری داشته و در این راستا امسال پیش‌بینی می‌شود؛ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیش از ۲۰۰ مجوز با عنوان موسسات صنایع فرهنگی برای فعالان محصولات و صنایع فرهنگی صادر کند.

جانعلی‌پور ادامه داد: دستگاه های متعددی در حوزه صنایع فرهنگی در کشور فعال هستند و وزارت فرهنگ می تواند حلقه اتصال خوبی برای ساماندهی و اتصال زنجیره این فعالیت‌ها باشد.

وی اضافه کرد: تاکید رهبر معظم انقلاب حمایت از تولید بوده و هست و پیرو فرمایشات و منویات معظم له وزارت فرهنگ نیز با برنامه ریزی و اقدامات گسترده، تمام توان و اهتمام خود را بر حمایت از فعالان عرصه فرهنگ و صنعت و هنر گذاشته و در این راستا عمل خواهد کرد.


به گزارش ایبنا؛ اسامی برندگان در چهار بخش نوشت‌افزار، اسباب‌بازی، عروسک و هدایای فرهنگی به  شرح زیر است.

بخش نوشت‌افزار رتبه سوم و برگزیده: هومان بابااولادی با اثر نوشت افزار( برگه زرینه قلم عماد) از استان قزوین

بخش عروسک رتبه دوم: هاینه سادات حسینی طراح عروسک مردمک با اثر مردمک از استان تهران

شایسته تقدیر: سیده‌زینب موسوی طراح عروسک محلی هندیجان با اثر عروسک محلی هندیجان از استان خوزستان

شایسته تقدیر: رحیمه کرد کتولی، با اثر مجموعه عروسک‌های عروس‌کشان قوم کتول از استان گلستان

شایسته تقدیر: محمدحسین صمدی با اثر عروسک‌های بومی روستاس آبخوره قزوین از استان قزوین

شایسته تقدیر: بهناز پویان‌نسب با اثر بسته مامان‌بازی با عروسک مریم از استان خوزستان

شایسته تقدیر: مریم حسن‌زاده با اثر عروسک قیزیم از استان آذربایجان شرقی

شایسته تقدیر: رضوان نعمتی موردراز با اثر عروسک لیلی زن و مرد از استان کهکیلویه و بویر احمد

بخش هدایای فرهنگی

رتبه اول: مرتضی اعلایی از گروه ماهد قم  به خاطر اثر مجموعه پرده‌خوانی و کتاب قصه دلیران

رتبه سوم: حمیدرضا زمزمه، صاحب برند استدیو خلاقیت مارتیا به خاطر اثر مجموعه آثار هدایای سازمانی از استان تهران

شایسته تقدیر: رعنا قهرمانی به خاطر اثر مجسمه موزیکال آرامگاه بوعلی از استان همدان

شایسته تقدیر: شهین نظری به خاطر اثر ظاهر و باطن مس و نقره از استان زنجان

بخش اسباب بازی رتبه اول: حمیده ساعیان با اثر باغ فرش ایرانی از استان فارس

رتبه دوم: کار گروهی محمد امین همزبان و علی سلطانی با اثر سرباز از استان آذربایجان شرقی

رتبه سوم: حمید افسری رئیس موسسه دانش بنیان مهاد با اثر مجموعه زنجیری ارزش قصه‌های قرآنی برای کودکان از استان فارس

شایسته تقدیر: مصطفی حسین‌نژادی از موسسه فرهنگی طلوع اندیشه خلاق مجموعه محصولات اسباب بازی طلوع‌اندیشه از استان البرز

شایسته تقدیر: مرتضی اعلایی با مجموعه محصولات اسباب بازی گروه ماهد از استان قم

شایسته تقدیر: مهرزاد لطفعلی با اثر عروسک‌های انگشتی مامانی پری از استان البرز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها