معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت استاد محمدجواد محبت را تسلیت گفت.
«إِنَّا لِلَّٰهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
محبت شعر ایران، به حبیبش پیوست.
شاعر آرامش و روشنی و معلم مهربانی، استاد محمدجواد محبت، به دیدار حق شتافت. او که در همه روزگاران از سرآمدان ادب و فرهنگ بود، تمام عمر خود را فروتنانه وقف تعلیم و تربیت دانشآموزان ایرانزمین کرد.
این شاعر خوشقریحه و نامآور، از شاعران برجسته انقلاب، مبتکر شعر گفتاری و از پیشگامان شعر اعتراض در دوران ستمشاهی است. شعر دو کاج او که بین فارسیزبانان بیشتر شنیده شده، راوی نگاه سرایندهاش به مفاهیم دوستی و مهر است.
تفکر و تعهد، بالاترین جایگاه را در شعر استاد محبت دارد؛ خواه در مضامین آیینی، خواه در شعرهای انقلابی و خواه در شعرهای دیگر، و این نگاه اوست که مخاطب را تحت تاثیر قرار میدهد و به گفتوگویی مهربانانه میخواند.
این استاد وارسته، بهراستی تمثال آرامش و محبت و تسلیم و رضا بود و سالها برای شاگردانش در مشق انسانیت، آینگی کرد.
آثار پربار او «از خیمههای عاشورا»،« آن سوی چهره زرد خورشید»، «موج عطرهای بهشتی»، «خانهٔ هل اتی (شعرهای علوی)»، « آه… ای بانوی طوبی سایه آه… (فاطمیات)»، « گریهٔ دل ناصبوران (شعرهای عاشورایی)» و «گلوی سبز آواز (مجموعه شعرهایی برای حضرت امام (ره)» از نمونههای بارز شعر درست و عمیق متعهدانه است.
عروج حسرتآفرین ایشان را به تمام فرهنگدوستان، شاعران و مردم ایران، خصوصا اهالی کرمانشاه و خانواده عزیز ایشان تسلیت عرض میکنم. انشاءالله که شاگردان ایشان، راه این عزیز سفرکرده را هماره ادامه خواهند داد.
یاسر احمدوند»
نظر شما