مترجم مجموعه داستان «عاشقانهای در منهتن» در ادامه درباره فضای داستانهای اوتس افزود: «داستانها در مکانها و زمانهایی متفاوت ولی همگی در جامعه آمریکا و در قرن بیستم رخ میدهند. داستان «پیمانشکن» با اتفاقی در سال ۱۹۲۳ در یک روستا آغاز میشود. موقعیت مکانی «نگرانت بودیم» حاشیه شهر است، داستان «پنهانی، خاموش» عمدتا در اتوبوس بینشهری روی میدهد و مکان داستانهای دیگر مجموعه شهرهای مختلف آمریکاست.»
این مترجم در آخر درباره تصویری که نویسنده از جامعه آمریکا روایت میکند، بیان کرد: «نویسنده جامعهای را به تصویر میکشد که در آن خانوادههای مرفه پس از پایان عبادت یکشنبه خود حاضر نیستند نیازمندی حاشیهنشین را سوار اتومبیل کرده و به مقصد برسانند (نگرانت بودیم). ولی به نظر من آنچه مهم است اینکه جویس کرول اوتس تصویر را مقابل خواننده میگیرد ولی قضاوت خود را تحمیل نمیکند یعنی این خواننده است که باید قضاوت کند آیا خانواده سوار بر اتومبیل پاکارد برای سوار نکردن حاشیهنشین حق داشته یا نداشته است. جامعهای که پسری نوجوان مادر خود را به قتل میرساند و پدری در مقابل چشمان دختر خردسالش خودکشی میکند ولی همانطور که گفتم خواننده برای قضاوت در مورد رفتار شخصیتها هدایت نمیشود و خودش باید برداشت خاص خود را داشته باشد.»
مجموعه داستان «عاشقانهای در منهتن» نوشته جویس کرول اوتس با ترجمه مهری شرفی در 176 صفحه و با قیمت 25 هزارتومان توسط نشر ققنوس منتشر شده است.
نظر شما