حجت الاسلام منصور امامی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه صنعتی ارومیه در ابتدای جلسه رسالت پیامبر اکرم (ص) را بزرگترین نعمت الهی در حق بشریت توصیف کرد و گفت: امروز نیز با وجود پیشرفت تکنولوژی در بسیاری از کشورهای جهان، جایگاه و منزلت وحی و رسالت قابل تأمل و تفکر است؛ چراکه از سویی مهمترین آموزه پیامبر اسلام، برانگیختن عقل و انقلاب در درون انسانهاست و از سویی دیگر با وجود گذشت قرنها از دوران جهالت، هنوز هم بسیاری از کشورها چون چین و هند در آیین بتپرستی اصرار میورزند.
وی در ادامه با اشاره به نقش پیامبر در علومی چون جامعهشناسی و روانشناسی افزود: نقش پیامبر در ایجاد عدل الهی در جوامع بشری غیر قابل انکار است و رسالت ایشان آشتی انسانها با خدا و گسترش عدل خداوندی در اجتماع است. قوانین شرعی اسلام بر پایههای عقلانیت، معنویت و عدل استوار است که هر سه میتوانند نجاتبخش و راهگشای جوامع امروز باشند.
این مسئول ادامه داد: همین نظامهای غربی هستند که با دانش بر نیاز معنوی بشر، دست به دینسازی و دینسوزی زده اند. یعنی از یک سو فرقهها و اعتقادات پوشالی را سامان بخشیدهاند و از سویی دیگر سعی کردهاند ادیان قدرتمند و باشکوهی را که موجب شکست آنها میشود کمرنگ تر کنند.
وی اظهار کرد: به همین منظور، دین اسلام و تعالیم حضرت محمد «ص» به عنوان قدرتمندترین درس معنوی بشریت بارها مورد بیمهری نظامهای غربی قرار گرفته است که ساخت فیلم و نگارش مقالات اسلامستیزانه از جملهی آنهاست.
حجت الاسلام امامی در بخش پایانی سخنان خود به طور مفصل مسئلهی اسلامستیزی اخیر در کشور فرانسه را تشریح کرده و گفت: فرانسه به عنوان یکی از مدعیان آزادی بیان در جهان و به عنوان کشوری که حق وتو را ازآن خود کرده است، دارای پیشینهی تاریخی ننگین و خونباریست که اکثر نویسندگان و عالمان غربی بر آن واقفاند». کشوری که ساختار فرهنگی و تاریخی پاکی ندارد، چگونه میتواند با انتشار مقالات موهن سعی در نقد اصالت و قداست اسلام و پیامبر اکرم «ص» داشته باشد؟!
وی تأکید کرد: این کشور در گسترش جنگهای صلیبی، خونریزی در اروپا، و حتی جنگ عراق بر علیه ایران نقش بسزایی داشته است و از همینرو نمیتواند با شعارهای پوشالی صلح و آزادی بر عظمت آموزههای رسول بزرگ اسلام ضربه بزند.
این جلسه با تقدیر از سخنران، منصور امامی پایان پذیرفت.
نظر شما