وی با اشاره به رویکرد برنامههای کتابخوانی در پایتخت کتاب ایران افزود: امسال با توجه به این که اکثر برنامههای ما در استان با رویکرد جدید به سمت نوگرایی و خلاقیت بوده است ، سعی کردیم در نمایشگاه کتاب نیز رویکرد کودک و نوجوان و کتابهای عمومی را دنبال کنیم.
وی با اشاره به اینکه امسال یزد پایتخت کتاب ایران معرفی شده و انتظاراتی از داخل و خارج استان ایجاد میشود، ادامه داد: سعی شده برنامهها در چارچوب آنچه ارائه شده، انجام شود و خوشبختانه ۷۰ درصد برنامهها اجرایی شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با اشاره به اهمیت توجه به سنین کودکی و نوجوانی و اجرای برنامههای فرهنگی به منظور ایجاد عادت فرهنگی در این قشر از جامعه خاطرنشان کرد: امسال ما رویکرد و گفتمان اصلی خود را در نمایشگاه
کتاب به کودک و نوجوان اختصاص دادیم تا به امر فرهنگی در این قشر توجه ویژه ای داشته باشیم.
جوادیان زاده بیان کرد: این نمایشگاه در قالب 260 غرفه با 70 هزار و 668 عنوان کتاب و با حضور 656 ناشر برپا میشود که صبحها از ساعت 9 الی 13 و بعداز ظهرها از ساعت 16 و 30 دقیقه تا 21 و 30 دقیقه برگزار میشود
وی افزود: برگزاری برنامههای جنبی از جمله برنامههای دیگر ما در نمایشگاه کتاب است که برنامههای تجلیل از مروجان کتابخوانی استان، تجلیل از روستاها و عشایر دوستدار کتاب، داستان گویی، جام باشگاههای کتابخوانی از جمله این برنامهها است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد بیان کرد: ما در استان یزد بیش از 1000 باشگاه کتابخوانی ثبت کردیم و رتبه اول را در کشور به خود اختصاص دادیم که این رویداد بزرگی در زمینه ترویج کتاب و کتابخوانی بود که نتایج کوتاه مدت و بلندمدت زیادی برای ما دارد و ما نیز سعی کردیم در نمایشگاه نیز این برنامهها را دنبال کنیم و برنامههای مختلفی نیز در این زمینه در برنامههای جنبی نمایشگاه کتاب داریم.
جوادیان زاده بیان کرد: یکی از نقاط قوت سال گذشته حضور مطبوعات در نمایشگاه کتاب بود که هم افزایی و اشتراک کاری رسانه و کتاب را در پی داشت و موج خبری مناسبی ایجاد شد که امسال نیز این رویکرد را دمبال میکنیم و نمایشگاه مطبوعات را در کنار آن برگزار میکنیم.
وی افزود: افزایش بخش فضای برنامههای جنبی با محوریت کودک و نوجوان، حذف ناشران کمک آموزشی و خارجی از جمله ویژگیهای دیگر نمایشگاه کتاب امسال است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد بیان کرد: یکی از رویکردهای امسال با همکاری دستگاهها، احیای کتابخانههای مدارس است زیرا متاسفانه متاسفانه در چند سال اخیر شاهد فرسایش و کهنگی این کتابخانهها هستیم و در این جهت نهضت احیای کتابخانههای مدارس را دنبال میکنیم که بخشی از بنهای نمایشگاه کتاب به این طرح اختصاص داده شده است.
سید خلف حوتینژاد، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، نیز در این نشست گفت: دوازدهمین دوره نمایشگاه بزرگ کتاب استان یزد با حضور مسئولان استانی از 23 تا 29 بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاههای استان یزد برگزار میشود.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد بیان کرد: سال گذشته 34 میلیارد ریال فروش کتاب در نمایشگاه بود که 11 میلیارد ریال بن کتاب بوده که از سوی بانک شهر ارائه شد و مابقی نیز فروش دستگاههای پوز بوده است.
حوتی نژاد بیان کرد: نمایشگاه کتاب یزد به عنوان یکی از ویژه ترین نمایشگاهها در بین ناشران است که با توجه به رشد فروش کتاب و ارائه بن فروش، شاهد درخواست زیاد بودهایم.
وی بیان کرد: با توجه به محل جدید نمایشگاههای دائمی در استان یزد، امسال فضای جدید را تجربه میکنیم که امیدواریم شاهد استقبال مردم استان از این نمایشگاه باشیم.
حوتی نژاد بیان کرد: امسال بنهای کتاب شامل مقطع کاردانی میزان 50 هزار تومان، کارشناسی ارشد 100 هزار تومان، دکتری 150 هزار تومان است.
وی بیان کرد: تخفیف نمایشگاه امسال 30 درصد است که 20 درصد از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 10 درصد نیز از سوی ناشران ارائه میشود.
نظر شما