وی با تشکر از 20 عضو هیات علمی و گروه داوری جشنواره چهاردهم شعر فجر، به حاشیههای جشنواره امسال پرداخت و گفت: در این فعالیت ادبی، علیرغم سمپاشیهای بیوطنان برای تحریم جشنواره، به وضوح دیدیم که جریان جدی ادبیات دستخوش جوزدگی نمیشود، هر چند نسبت به وقایع اجتماعی و پیرامونی دارای کنش و واکنش فعال است.
دبیر اجرایی چهاردهمین جشنواره بینالمللی شعر فجر با اشاره به روند برگزاری جشنواره امسال اظهارکرد: برگزاری محفل افتتاحیه همزمان شد با التهابات جدی کشور که به ترور سردار عزیز، حاج قاسم سلیمانی شروع شد و با اتفاقات دیگر ادامه پیدا کرد و مجال برگزاری محافل بیشتر را از ما گرفت؛ هر چند افتخار حضور بر مزار سردار سلیمانی و شعرخوانی به احترام خونش را از دست ندادیم.
وی اظهار کرد: سفر به مناطق سیلزده و تصمیم برگزاری اختتامیه جشنواره در استان سیستان و بلوچستان هم بر اساس دیدگاه کنشمند معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد اتخاذ شد و پس از مشهد و تبریز، زاهدان سومین شهری است که مقصد نهایی جشنواره شعر فجر بوده است.
قزلی با اشاره به بخش جنبی جشنواره امسال نیز گفت: در بخش ویژه شعر جوان، بیش از 2000 اثر از سوی بیش از 400 شاعر جوان زیر 25 سال از سراسر کشور به دبیرخانه رسید که از تنوع جغرافیایی و کیفیت بینظیری برخوردار بود.
وی افزود: مسئولیت حاشیههای پیش آمده در این بخش بر عهده دبیرخانه و من به عنوان دبیر اجرایی است و تلاشمان حل صبورانه مساله است.
مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی در پایان صحبتهای خود، با تبریک به برگزیدگان جشنواره، از حسنِ اعتماد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری این برنامه و نیز همراهیهای بیدریغ مسئولان فرهنگی و اجرایی استان تشکر و قدردانی کرد.
نظر شما