پنجشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۶
معرفی نامزدهای مرحله دوم جایزه گنکور

برنارد پیو، رئیس آکادمی گنکور عنوان هشت رمان فرانسوی راه یافته به مرحله‌ دوم داوری جایزه‌ ادبی گنکور را اعلام کرد.

به گزارش خبر گزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روزنامه فیگارو، رئیس آکادمی گنکور همراه اعضای دیگر هیئت داوران شامگاه چهارشنبه (19 مهرماه) در نمایشگاه کتاب فرانکفورت حضور یافته و طی مراسمی اسامی نامزدهای مرحله‌ی دوم جایزه ادبی گنکور را معرفی کردند.

نمایشگاه کتاب فرانکفورت از سه‌شنبه (18 مهرماه) کار خود را به طور رسمی آغاز کرد و فرانسه در این دوره از نمایشگاه به عنوان مهمان ویژه حضور دارد.

وزیر فرهنگ فرانسه همراه با فرانسوآ نیسن، مدیر قدیمی انتشارات اکت‌سود و لیلا سلیمانی، برنده‌ی پیشین جایزه‌ ادبی گنکور، در این مراسم حضور داشتند. 

اسامی هشت نامزد راه یافته به مرحله دوم عبارتند از:
- «یک ام. پیکینلی مطمئن» نوشته فرانسوا هانری دزربل از انتشارات گالیمار
- «ناپدید شدن ژوزف مانژه» نوشته الیور گوئز از انتشارات گراسه
- «تاج خود را نگه دارید» نوشته یانیک هانل از انتشارات گالیمار
- «باخیتا» نوشته ورونیکا اولمی از انتشارات آلبین میشل
 - «نیلز» نوشته الکسی راگوژنو از انتشارات ویون هامی
- «تابستان» نوشته مونیکا سابولو از انتشارات جی سی لاته
- «صورت جلسه» نوشته اریک ویلارد از انتشارات اکت‌سود
- «هنر باختن» نوشته آلیس زنیته از انتشارات فلاماریون

کائوتر ادیمی، پاتریک دویل، بریژیت ژیراد، فیلیپ جنادا، ماری‌ـ‌هلن لافون، ایو راوی، فردریک ورژه نویسندگانی بودند که در فهرست 15 نفره نامزدهای اولیه‌ی جایزه‌ی گنکور قرار داشته اما به مرحله‌ی دوم راه پیدا نکرده‌اند.

اسامی نامزدهای مرحله‌ی سوم که مرحله‌ی نهایی است روز 30 اکتبر اعلام خواهد شد و برنده نهایی نیز روز 6  نوامبر از سوی آکادمی گنکور معرفی خواهد شد.

در میان نامزدهای راه یافته به مرحله دوم، ورونیک اولمی با رمان «باخیتا» که داستان بردهای سودانی را روایت میکند، چندی پیش توانست جایزه فناک را نیز از آن خود کند.

جایزه ادبی گنکور فرانسه نخستین بار در سال 1903 میلادی از سول ژول ادمون گنکور راه‌اندازی شد. برنده این جایزه مبلغی ناچیز به ارزش 10 یورو دریافت می کند اما جایزه گنکور فروش بالای رمانش را تضمین خواهد کرد.از برندگان سرشناس این جایزه می‌توان از مارسل پروست در سال 1929 ، سیمون دوبووار در سال 1954 و «پاتریک مودیانو»، برنده نوبل ادبیات سال 2014 نام برد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها