پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۵
چهار رمان جدید  نوجوان منتشر شد

چهار رمان جدید از سوی انتشارات محراب قلم و سایه گستر برای نوجوانان منتشر و در سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به تازگی چهار رمان جدید نوجوانان منتشر و در سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شده است. این رمان‌ها عبارتند از: «خواهران غریب» و «سی‌وپنجم ماه‌مه» نوشته اریش کستنر با ترجمه سپیده خلیلی از انتشارات محراب قلم و مجموعه «داستان‌های کلاسیک برای پسران» و «قصه‌هایی از هزارویک شب» با ترجمه فریبا غلامی از انتشارات سایه گستر.

کتاب «سی‌وپنجم ماه‌مه»

کتاب «سی‌وپنجم ماه‌مه» برخلاف اغلب داستان‌های کستنر که نویسنده در آن‌ها فضایی واقع‌گرایانه از آلمان دوره خود به تصویر می‌کشد، داستان فانتزی و طنزی است درباره ماجراهای کنراد، پسربچه‌ای که به همراه عمویش و سوار بر اسبی سخنگو وارد کمدی می‌شود و از سرزمین‌های عجیب‌و غریب سر در می‌آورد.

داستان این‌گونه آغاز می‌شود:«35 ماه‌مه و برای عمو رینگِل هوت هر اتفاق عجیبی در این روز عادی بود. چند روز پیش اگر چنین اتفاق می‌افتاد عمو فکر می‌کرد که یا خودش خل شده یا چندتا از پیچ‌های مغزش شل شده و یا شاید هم جای زمین و آسمان عوض شده است؛ اما در 35 ماه‌مه، وضع فرق می‌کرد و عمو معتقد بود که در این روز آدم باید خونسردی خودش را حفظ کند به خصوص که پنج‌شنبه هم باشد. پنج‌شنبه‌ها، عمو رینگِل هوت به مدرسه برادر‌زاده‌اش کنراد، می‌رفت تا او را با خودش به خانه بیاورد. آن‌ها عادت داشتند پیاده به خانه بیاییند. در طول راه از چیزهای مختلف حرف بزنند، بخندند و خوش باشند، اما آن روز کنراد گرفته و غمگین بود ... »

کتاب «سی‌وپنجم‌ ماه‌مه» با شمارگان هزار و 100 نسخه در قالب 136 صفحه و قیمت 90 هزار ریال از سوی انتشارات محراب قلم منتشر شده است.

«خواهران غریب»

رمان «خواهران غریب» داستان دو دختربچه، یکی از وین و دیگری از مونیخ است که در اردوگاهی تابستانی با هم ملاقات می‌کنند یکی موهای فرفری بلند دارد و دیگری گیس‌بافته. و در واقع تنها تفاوت‌شان همین است و دیگر با هم مو نمی‌زنند. لوییزه و لوته دو خواهر دوقلو هستند که از اولین روزهای زندگی از وجود هم بی‌خبر بوده‌اند چون پدر و مادرشان سال‌ها پیش از هم جدا شده و هر کدام یکی از دخترها را پیش خود نگه داشته‌اند. بعد از تمام شدن اردو دو خواهر تصمیم می‌گیرند جایشان را با هم عوض کنند.

این داستان در قالب 12 فصل به‌هم پیوسته بیان می‌شود. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «مینی‌بوس، طول خیابان را طی می‌کند، با احتیاط می‌پیچد، و نگه می‌دارد. راننده پیاده می‌شود و دختربچه‌ها را یکی بعد از دیگری بغل می‌کند و از ماشین پیاده می‌کند. البته نه فقط دخترها را بلکه چمدان‌ها و کیف‌ها و عروسک‌ها و سبدها و کیسه‌ها و سگ‌های پارچه‌ای و روروَک و چترهای کوچک و قمقمه‌ها و بارانی‌ها و کوله‌پشتی‌ها و پتوهای پشمی لوله شده و کتاب‌های مصور و تورهای شکار پروانه و بارهای قاتی‌پاتی رنگی. سرانجام سروکله بیستمین دختربچه، با وسایل مختصرش در چارچوب در ماشین پیدا می‌شود؛ یک دختر جدی. راننده دست‌هایش را آماده به سمت بالا دراز می‌کند.

کتاب «خواهران غریب» در قالب 160صفحه با شمارگان هزار و 100 نسخه و قیمت 120 هزار ریال از سوی انتشارات محراب قلم منتشر شده است.

کتاب «قصه‌هایی از هزارویک شب»
 
کتاب «قصه‌هایی از هزارویک شب» نخستین جلد از مجموعه «زیباترین قصه‌های دنیا» از سوی انتشارات سایه گستر با ترجمه فریبا غلامی برای نوجوانان منتشر شده است . این کتاب با تصاویری زیبا و نثری روان داستان‌هایی از هزار و یک شب را برای نوجوانان روایت می‌کند. شهرزاد راوی این داستان‌ها برای اینکه سلطان ظالم مرگش را به تاخیر بیندازد به مدت هزار و یک شب، هر شب داستانی برای او نقل می‌کند. از ماجراهای سندباد و علاء‌الدین گرفته تا داستان‌هایی از غول‌ها و سرزمین‌های اسراسرآمیز. این داستان‌ها به قدری جذاب و سرگرم کننده‌اند که جان شهرزاد را نجات می‌دهند.

«ماهیگیر و دیو، علی بابا و چهل دزد بغداد، سلطان و طبیب، شاهزاده شاهدخت و غول، راهزنان و الاغ، علاء‌الدین و چراغ جادو، اسب پرنده، رویای مرد مسکین، سفرهای سندباد دریانورد و درباره قصه‌های هزار و یک شب» عناوین داستان هایی است که در این مجموعه برای نوجوانان روایت شده است.

مجموعه «قصه‌هایی از هزارویک شب» در قالب 312 صفحه مصور رنگی با شمارگان دوهزار نسخه و قیمت 320 هزار ریال از سوی انتشارات سایه گستر منتشر شده است.
 
مجموعه «داستان‌های کلاسیک برای پسران»

مجموعه «داستان‌های کلاسیک برای پسران» دومین جلد از مجموعه «زیباترین قصه‌های دنیا» از سوی انتشارات سایه گستر با ترجمه فریبا غلامی برای نوجوانان منتشر شده است. این داستان‌ها از نویسندگانی مانند راب‌لوید جونز و دیگران است که عباس زارعی آن‌ها را ویراستاری کرده است.

«رابین‌هود» با بازنویسی راب‌لویدجونز و تصویرگری آلن مارکس، «سفرهای گالیور» بر اساس داستانی از جاناتان سوئیفت و بازنویسی گین هاروی و تصویرگری پیتر دلیس، «مون فلیت» بر اساس داستانی از جی.ام. فاکنر با بازنویسی راب‌لویدجونز و تصویرگری آلن مارکس، «دور دنیا در هشتاد روز» بر اساس داستانی از ژول ورن با بازنویسی از جین بینگام به تصویریگری آدام استاور، «رابینسون کروزو» بر اساس داستانی از دانیل دفو با بازنویسی گیل هاروی و تصویرگری پیتر دنیس و «شبه کانترویل» بر اساس داستانی از اسکار وایلد با بازنویسی سوزانا داویدسون و تصویرگری آلن مارکس، عناوین داستان‌هایی است که در این مجموعه بیان شده است.

مجموعه «داستان‌های کلاسیک برای پسران» در قالب 384 صفحه مصور رنگی با شمارگان دوهزار نسخه و قیمت 360 هزار ریال از سوی انتشارات سایه گستر منتشر شده است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها