سه‌شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵
آثار ارسالی به جشنواره «جوشن» حمایت و منتشر می‌شود

بهزاد تیمورپور، دبیر نخستین جشنواره رسانه‌ای شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت در نشست خبری با اشاره به حمایت شهرداری از هنرمندان حاضر در این رویداد فرهنگی گفت: همه آثار ارسالی اعم از نوشتاری و غیرنوشتاری بعد از اختتامیه جشنواره منتشر و از خالقان آنها حمایت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نشست خبری نخستین جشنواره رسانه‌ای شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت با حضور بهزاد تیمورپور، دبیر جشنواره، سعید بیابانکی، دبیر بخش شعر، محمدجواد جزینی، دبیر بخش داستان، نصیر بشیری، دبیر بخش گرافیک، جمال طاهری، دبیر بخش بین‌الملل همچنین جواد موحد، دبیر بخش رسانه‌های دیجیتال و سعید معدن‌کن، دبیر بخش تولیدات رسانه‌ای امروز سه‌شنبه (29 فروردین‌ماه) در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.
 
تیمور‌پور گفت: جشنواره از 13 بهمن‌ماه همزمان با میلاد حضرت زینب (س) با انتشار فراخوان فعالیت خود را آغاز کرد. هنرمندان علاقه‌مند تا 15 اردیبهشت‌ماه برای ارسال اثر در بخش‌های شعر، داستان، گرافیک، رسانه‌های دیجیتال، تولیدات رسانه‌ای و بخش بین‌الملل مهلت دارند.
 
دبیر جشنواره افزود: دبیرخانه دایمی جشنواره جوشن تشکیل شده و هر ساله فرهنگسرای رسانه متولی برگزاری این جشنواره است. از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره توجه بیشتر به جریان مدافعان حرم و جبهه مقاومت است. بنابراین از همه آثار ارسالی به این جشنواره حمایت مادی و معنوی می‌شود.

بیابانکی با اشاره به حضور فعال شاعران در پدیده‌های سیاسی و اجتماعی اظهار کرد: شعر همواره در واکنش به پدیده‌های سیاسی و اجتماعی خط‌شکن بوده است و خوشبختانه شعر در واکنش به شکل‌گیری جریان مدافعان حرم در صف مقدم قرار دارد. آثار قابل توجهی در موضوع مدافعان حرم تولید شده است و جشنواره جوشن به عنوان نخستین جشنواره در این حوزه زمینه‌سازی معرفی بیشتر این آثار است.
 
دبیر بخش شعر جشنواره جوشن ادامه داد: شعر انقلاب و شاعران این عرصه از ابتدای انقلاب اسلامی و همچنین نسل جوان این حوزه همواره به انقلاب وفادار بوده‌اند. مهمترین خروجی جشنواره‌ها محصولات آن است بنابراین تلاش شده با بهره‌گیری از تجارب صاحبنظرانی مانند علیرضا قزوه و شکارسری آثار به بهترین وجه داوری شوند. امیدواریم با تخصیص بودجه، آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره جوشن منتشر تا زمینه توجه بیشتر به مدافعان حرم فراهم شود.

سپس جزینی گفت: در سال‌های گذشته استعدادهایی در زمینه تولید اثر درباره مدافعان حرم ظهور پیدا کرده است، بنابراین نباید فقط به اهدای جایزه اکتفا شود. داستان مادر هنرهاست به طوری که براساس آن می‌توان به تولید نمایشنامه و فیلم اقدام کرد.
 
دبیر بخش داستان جشنواره جوشن افزود: تعداد آثار ارسالی در بخش داستان به دبیرخانه هنوز چشم‌گیر نیست. یادآور می‌شوم نویسندگان ایرانی عادت دارند در لحظات آخر آثار خود را به جشنواره ارسال کنند با وجود این پیش‌بینی می‌شود بخش داستان جشنواره جوشن پربار باشد.

موحد، دبیر بخش رسانه‌های دیجیتال اظهار کرد: هنرمندان در قالب‌های نرم‌افزار تلفن‌همراه هوشمند، پایگاه‌های اینترنتی، نرم‌افزارهای چندرسانه‌ای، بازی، کانال‌های شبکه‌های اجتماعی به تولید اثر درباره مدافعان اقدام کرده‌اند. مشارکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را از طریق پایگاه اینترنتی با عنوان مدافعان حرم به دبیرخانه معرفی کنند. در مجموع تا به امروز 36 اثر از هنرمندان دریافت شده است.
 
طاهری، دبیر بخش بین‌الملل اظهار کرد: بخش بین‌الملل با توجه به سانسور رسانه‌ای در جشنواره جوشن ایجاد شده است بنابراین شناسایی و اطلاع‌رسانی درباره حقیقت مدافعان حرم در رسانه‌های خارجی از اهداف این بخش است. بعد از پایان جشنواره بانک اطلاعاتی از فعالان رسانه‌ای غیرایرانی در حوزه مدافعان حرم تهیه خواهد شد.
 
وی ادامه داد: آثار به زبان‌های عربی، انگلیسی و اردو در این بخش داوری می‌شوند. فراخوان دریافت اثر به زبان اردو نیز از امروز منتشر شده است. بیشتر آثار دریافتی در این بخش به هنرمندان و فعالان رسانه‌ای کشور عراق اختصاص دارد.
 
بشیری، دبیر بخش گرافیک از دریافت 200 اثر در موضوعات مدافعان حرم، شهادت و دکور خبر داد.

معدن‌کن، دبیر بخش تولیدات رسانه‌ای نیز توجه به برنامه‌های کوتاه صوتی و انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی را محور داوری این بخش اعلام کرد.
 
آیین اختتامیه نخستین جشنواره رسانه‌ای شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت سوم خردادماه در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها