دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
۳ عنوان کتاب کودک در رشت روانه بازار کتاب شد

گیلان - سه عنوان کتاب کودک با نام‌های «گوزن قهوه‌ای» ، «میمون کوچولو» و «خروس سبزی فروش» توسط نشر آهیل در رشت روانه بازار کتاب شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در رشت، کتاب‌های «گوزن قهوه‌ای»، «میمون کوچولو» و «خروس سبزی‌فروش» نوشته آریا مشفق قاسم‌آباد است که با تصویرگری، سعی کرده محتوای کتاب را به فضای ذهنی گروه سنی کودکان نزدیک کند.

کتاب «گوزن قهوه‌ای» نشان می‌دهد همه موجودات کره زمین، نیازمند اعتماد والدین خود هستند. در میانه داستان می‌خوانیم که چگونه گوزن قهوه‌ای به همراه دوستانش ابراز پشیمانی می‌کند که چرا پند و اندرز والدین را فرا نگرفت و آرزو می‌کند به آغوش گرم خانه برگردد: «… در جنگل بزرگ هیچکس صدایشان را نمی‌شنید، قهوه‌ای و دم سیاه و پشمالو ترسیده بودند. از دور تخته سنگ بلندی را دیدند، با هم رفتند روی تخته سنگ، زیر نور ماه نشستند، توی دلشان می گفتند ای کاش حرف پدر و مادرمون رو گوش می‌دادیم…».

این کتاب تلفیق و ترکیبی از فرهنگ مردم و موضوع حمایت از محیط زیست است که در قطع خشتی و ۲۰ صفحه و با قیمت ۱۶۰ هزار تومان به چاپ رسید.

کتاب «میمون کوچولو» نیز می‌کوشد که نشان دهد چگونه فرزندان، پدر را قهرمان زندگی خود می‌دانند.

نویسنده دغدغه‌های محیطی خود را از زبان حیوانات به تحریر درآورده است. در این داستان مشاهده می‌شود میمون کوچولوی زیرک، علی رغم اینکه پدرش قهرمان زندگی اوست، ولی در زمان مشکلات می‌تواند یاری‌گر او باشد: «… باباش گفت هیس هیس الان گرگه بیدار میشه، اگه می‌خوای منو نجات بدی، آرام برو کلید رو بردار، کلید کنار گرگه هست، گرگ الان خوابه. میمون کوچولو یواش یواش رفت. کلید را برداشت و در قفس را باز کرد…».

این کتاب در قطع خشتی، ۱۸ صفحه و به قیمت ۱۶۰ هزار تومان چاپ و منتشر شد.

۳ عنوان کتاب کودک در رشت روانه بازار کتاب شد

کتاب «خروس سبزی فروش» داستانی فرا کودک است؛ نوع انتخاب حیوانات اهلی و غیر اهلی در داستان، گویای آن است که هر شخصیتی در جامعه باید در جایگاه خودش باشد. مصداق آن آوازهای خروس در شهر که موجب آزار مردم می‌شد و اما در محیط روستا، کاملاً متفاوت است.

نویسنده کتاب جنبه های اجتماعی و اقتصادی جامعه را درک کرده، کوچ بی‌رویه روستائیان به شهرها و نقش زیست محیطی انسان‌ها را در قالب شخصیت حیوانات نشان داده و می‌توان گفت این کتاب نمونه‌ای از مهاجرت شکست خورده جوانان روستایی به شهر است: «… خروس گفت تو خودت دوست داشتی بیای شهر، حالا این هم شهر، صبح تا شب کار می کنیم، نه آرامش داریم، نه شادی، واقعاً حیف روستا و مزرعه ما نبود. همسر خروس به او گفت همین امشب به روستا برگردیم، ما دیگه نمی تونیم اینجا بمونیم…».

این کتاب در قطع خشتی، ۲۸ صفحه و با قیمت ۲۰۰ هزار تومان چاپ و منتشر شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین