دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۱
«نسل باقی» منتشر شد

لرستان - کتاب «نسل باقی» به کوشش عبدالرضا قاسمی و با هدف صیانت از حافظه تاریخی و ثبت تجربیات زیسته چهره‌های اثرگذار حوزه فرهنگ و جامعه لرستان، از سوی انتشارات هاویر روانه بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خرم‌آباد، کتاب «نسل باقی» که در ۱۸۲ صفحه و با قطع وزیری به چاپ رسیده، ماحصل تلاش‌های عبدالرضا قاسمی، روزنامه‌نگار است که با هدف پاسخ به برخی نیازهای حوزه تاریخی، فرهنگی و اجتماعی منطقه گردآوری شده است.

«نسل باقی» بر پایه ۱۹ گفت‌وگوی مفصل با پیشگامان و نخبگان فرهنگ و جامعه لرستان بنا شده است. به گفته گردآورنده این اثر، در تدوین این مجموعه از روش «خودزندگی‌نامه‌ روایی» بهره گرفته شده تا ضمن حفظ اصالت کلام و تجربه زیسته مصاحبه‌شوندگان، از بازگویی روایت‌های کلیشه‌ای فاصله گرفته شود.

این کتاب در دو بخش ساختاریافته است. بخش نخست شامل ۱۴ گفت‌وگوی عمیق با شخصیت‌های برجسته ادبی و فرهنگی است و بخش دوم با اختصاص ۵ گفت‌وگو به بررسی روایت‌های استعدادهای نوظهور لرستان در دهه ۹۰، پیوند میان نسل‌ها را به تصویر می‌کشد.

نکته قابل‌توجه در این اثر، رویکرد پژوهشی آن است؛ به‌طوری‌که روایت‌های مستقیم مصاحبه‌شوندگان با پی‌نوشت‌های دقیق علمی همراه شده تا اطلاعات کتاب از نظر صحت و به‌روزرسانی در سطح یک منبع مرجع قرار گیرد.

کتاب «نسل باقی»؛ گفت‌وگو با پیشگامان و کنشگران فرهنگ و جامعه لرستان؛ با شمارگان ۵۰۰ نسخه توسط انتشارات هاویر منتشر شده و به‌عنوان سندی مکتوب، می‌تواند گامی در راستای غنای تاریخ شفاهی لرستان و ماندگاری صدای نخبگان این دیار محسوب شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها