سه‌شنبه ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۷
ثبت‌نام 877 ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران در کمتر از 2 روز/ شورای نظارت و ارزیابی تشکیل جلسه داد

از آغاز ثبت‌نام ناشران برای حضور در بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در کمتر از دو روز، 877 ناشر ثبت‌نام اولیه خود را انجام داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از ستاد خبری بیست‌و‌نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، 118 ناشر کودک و نوجوان، 516 ناشر عمومی، 201 ناشر دانشگاهی و 40 ناشر آموزشی تا صبح سه‌شنبه (4 اسفندماه) از طریق مراجعه به سایت نمایشگاه کتاب تهران نسبت به ثبت‌نام اولیه اقدام کرده‌اند.

ثبت‌نام ناشران برای حضور در بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا 8 اسفندماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
 
ناشران می‌توانند با توجه به حوزه فعالیت خود به یکی از وب‌سایت‌های اعلام شده مراجعه کنند. برای این منظور ناشران عمومی می‌توانند به نشانی http://www.ipcu.ir ، ناشران کودک و نوجوان به نشانی http://www.cacbp.ir ، ناشران دانشگاهی به نشانی http://www.nbup.ir و ناشران آموزشی به نشانی http://www.afnam.ir برای ثبت‌نام مراجعه کنند.

ثبت‌نام ناشران بخش بین‌الملل نیز متعاقباً اعلام خواهد شد.
 
برپایی نخستین جلسه شورای نظارت و ارزیابی نمایشگاه کتاب تهران
 
همچنین، نخستین جلسه شورای نظارت و ارزیابی بیست‌و‌نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور رئیس و اعضا شورا، دوشنبه (3 اسفند) در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
 
همایون امیرزاده، رئیس شورای نظارت و ارزشیابی بیست‌و‌نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در این جلسه عنوان کرد: این شورا به‌عنوان ساختاری جدید همزمان با ادامه روند واگذاری امور نمایشگاه به تشکل‌های نشر، نخستین‌بار ایجاد شده است.  
 
وی افزود: قانون «اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» و «ضوابط اجرایی بر نشر کشور» که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، چنین مطالبه‌ای باهدف نظارت بر فرآیندهای اجرایی و محتوایی نمایشگاه را اقتضا می‌کند. روح حاکم بر شورای نظارت و ارزیابی، استمرار نظارت عالیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر فعالیت‌های قابل‌واگذاری به صنوف و تشکل‌های مربوطه است.
 
امیرزاده اجرای اسناد بالادستی در حوزه فرهنگ را زمینه‌ساز تشکیل این شورا اعلام کرد و گفت: در سالیان گذشته شاهد خلاءهایی در بخش نظارت بودیم و حتی چندگانگی نیز در نظارت و ارزیابی فعالیت‌های نمایشگاه احساس می‌شد. به همین دلیل پیشنهاد تشکیل چنین شورایی با حضور نمایندگانی از تشکل‌های نشر و نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح و منجر به تشکیل این شورا شد.
 
رئیس شورای نظارت و ارزشیابی بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به ساختار این شورا، گفت: این شورا زیر نظر رئیس نمایشگاه کتاب تهران انجام وظیفه خواهد کرد و بر روی آثار ارائه‌شده از ناشران داخلی و خارجی در نمایشگاه و برنامه‌ها و فعالیت‌های کمیته‌های مختلف، نظارت محتواییخواهد داشت.
 
در ادامه این جلسه، پیش‌نویس آیین‌نامه شورای نظارت و ارزیابی مطرح شد و اعضا به اعلام‌نظر درباره آیین‌نامه‌ها پرداختند.

در نخستین جلسه شورای نظارت و ارزیابی بیست‌و‌نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، نیکنام حسین‌پور، محمود آموزگار، محمدمهدی داوودی‌پور، محمد سلگی، محمودرضا برازش، علی فریدونی و محسن عموشاهی حضور داشتند.

بیست و نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 15 تا 25 اردیبهشت‌ماه در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار خواهد شد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها