نشست تخصصي نقد و بررسي كتاب كودتا به همت پژوهشكده اسناد در آرشيو ملي برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، به همت پژوهشكده اسناد، نشست تخصصي نقد و بررسي كتاب «كودتا» اثري از يرواند آبراهاميان با سخنراني كريم سليماني از ساعت 10 يكشنبه 15 شهريور در سالن كنفرانس استاد پرهام ساختمان آرشیو ملی برگزار خواهد شد.
این کتاب در ایران توسط انتشارات نشر نی و نگاه با ترجمه محمد ابراهیم فتاحی و ناصر زرافشان منتشر شده است.
حاجیعلیان گفت: روایتها را خوانندگان انتخاب میکنند، هر نویسنده برای مخاطب فرضی خود مینویسد و در این اینجا ما مجید رحمانی را داریم که به ادبیات کهن علاقه دارد و دوست دارد مخاطبش کتاب تاریخ بخواند.
پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، نخستین نشست از سلسله نشستهای «گفتمان هویت ملی در ایران» را با عنوان «استاد ابراهیم پورداوود و گفتمان هویت ملی در ایران» برگزار میکند.
کتاب «حیدر» به قلم آزاده اسکندری در نماز جمعه ۲۱ دیماه تهران معرفی شد. این کتاب رمانی تاریخی و جذاب است که با استناد به منابع قابل اطمینان نوشته شده است.
کتاب «میرزا کوچک خان، سردار جنگل» تألیف ابراهیم رضازاده فخرایی در نشست «صد کتاب ماندگار قرن»، در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران معرفی و بررسی خواهد شد.
سعید طاووسی تاریخنگار و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بیان کرد: شاید کمتر مطلبی درباره حیات امیرالمؤنین(ع) باشد که در این کتاب پیدا نشود. هرچند مؤلف بر اختصار تأکید داشته است اما علاوه بر عوامل تاریخی و حوادث سعی کرده است شخصیت امیرالمومنین(ع) را هم پیش چشم مخاطب حاضر کند.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران و دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور، بهمنظور تقویت همکاریهای دوجانبه برای بهبود زیرساختهای خدمات کتابخانهای و تأمین منابع، با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند.
ادبیات تطبیقی به روایت سوزان باسنت دعوتی است برای شناخت عمیقتر ادبیات تطبیقی رشتهای که مرزهای زبانی و فرهنگی را زیر پا مینهد تا پیوند میان متون و زمینههای آنها را بررسی کند.
کتاب «انقلاب روسیه: از لنین تا استالین، ۱۹۱۷-۱۹۲۹» دربردارنده همان دورهای است که در تاریخ بزرگ آمده است. این دورهای است که برای آن (برخلاف سالهای بعد)، منابع فراوانی از عصر شوروی در دسترس قرار دارد.
یزد- رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اقدامات فرهنگی در زمینه کتاب گفت: شبکه کنشگران و فعالان کتابخوانی در استان یزد راهاندازی میشود.
چهارمحال و بختیاری - اردوان بیرگانی، نقال ملی و مربی شاهنامه خوانی در کارگاه آموزشی نقالی به تشریح اصول و فنون نقالی پرداخت و اهمیت این هنر نمایشی را در ترویج فرهنگ ایرانی برجسته کرد.
خراسان شمالی- سرپرست معاونت فرهنگی و رسانهای فرهنگ و ارشاد خراسان شمالی گفت: انتشارات کتاب در استان خراسان شمالی نسبت به مدت زمان سال گذشته ۴ درصد افزایش یافته است.
فارس- بیست و سومین شب از سلسله نشستهای شبهای داستان نویسان و سیزدهمین شب از سلسله نشستهای شبهای داستان نویسان ایرانی به همت گالری آبان در پردیس سینمایی شیرازمال برگزار شد.
همدان - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان از اجرای ۹ امداد فرهنگی در قالب پیک امید در دهه فجر خبر داد و گفت: اهدای کتاب به نام شهید یا هنرمند هر محله در روز پیک امید مدنظر قرار دارد.
کتاب «آذر در زهره: آذر اندامی» اثری از انتشارات شهر قلم است که توانسته نشان پنج لاکپشت پرنده برای آثار منتشرشده در زمستان ۱۴۰۱ را کسب کند. در این مطلب به معرفی این کتاب تألیفی پرداختهایم.
بهمناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر، ویژهبرنامه «تو افتخار منی۲» با برپایی اردوهای پدر _ فرزندی در فرهنگسراهای شهر تهران برگزار میشود.
حاجیعلیان گفت: روایتها را خوانندگان انتخاب میکنند، هر نویسنده برای مخاطب فرضی خود مینویسد و در این اینجا ما مجید رحمانی را داریم که به ادبیات کهن علاقه دارد و دوست دارد مخاطبش کتاب تاریخ بخواند.
ژاله آموزگار گفت: به عنوان یک استاد دانشکده ادبیات همیشه افتخار کردم. نمیخواهم تحقیقات استادان سایر رشتهها را بیارزش کنم، ولی به عنوان یک ایرانی میتوانم بگویم اگر میتوانیم سرمان را در دنیا بلند کنیم، بهخاطر زبانمان و ادبیاتمان و تفکرمان، و به فلسفهای که در همین دانشکده توسط استادان درجه یک درس داده شده است.
مدیر کتابخانهها و ترویج فرهنگ کتابخوانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از برگزاری پویش «کتاب بابا»، امکان عضویت نیمبهای آقایان در کتابخانههای شهر تهران و خرید با تخفیف کتاب به مناسبت روز پدر خبر داد.
نظر شما