چهارشنبه ۱۹ تیر ۱۳۸۷ - ۱۵:۴۰
خانه پدري معاون دانشگاه علم و صنعت كتابخانه مي‌شود

دو زمين براي ساخت كتابخانه عمومي در زاهدشهر در اختيار امام جمعه اين شهرستان قرار گرفت كه يكي از آنها خانه پدري معاون پژوهشي دانشگاه علم و صنعت تهران است.\

غلامحسين خراساني، مسوول دبيرخانه انجمن كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان فسا، در گفت و گو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با اعلام اين خبر توضيح داد: دكتر محمد حسن بازيار، معاون پژوهشي دانشگاه علم و صنعت تهران، خانه پدري خود را براي ساخت كتابخانه در اختيار امام جمعه زاهدشهر قرار داده است. 

وي ادامه داد: همچنين از سوي خيري ديگر، زميني به مساحت يك هزار متر مربع براي ساخت مكان فرهنگي به حجت‌الاسلام محمدزاده، امام جمعه زاهدشهر اهدا شده است.

وي خبر داد: در ديدار روز گذشته مسوولان و كتابداران كتابخانه‌هاي عمومي فسا، ششده و زاهدشهر با حجت‌الاسلام و المسلمين محمدزاده، نماينده ولي فقيه و امام جمعه زاهدشهر مقرر شد كه با توجه به اين كه تنها كتابخانه زاهدشهر در ساختماني وقفي قرار دارد، يكي از زمين‌هاي اهدا شده براي كتابخانه زاهدشهر، درنظر گرفته شود. 

در اين ديدار، غلامحسين خراساني،‌ مسوول دبيرخانه انجمن كتابخانه‌هاي عمومي فسا،‌ از امام جمعه زاهدشهر خواست كه براي ترويج فرهنگ مطالعه و توسعه و تجهيز كتابخانه زاهدشهر، امور كتابخانه‌ها را ياري رساند.

وي افزود: با وجود استقرار واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي و پيام نور در اين شهر با كمبود منابع كتابخانه اي موردنياز دانشجويان روبه‌رو‌ هستيم.

در اين ديدرا حجت‌الاسلام و المسلمين محمدزاده(امام جمعه زاهدشهر ) نيز كار در كتابخانه را امري شريف و مقدس دانست و گفت: براي تامين كتاب‌هاي مورد نياز كتابخانه زاهدشهر از همكاري علماي قم و نويسندگان و اهالي قلم استفاده مي‌كنيم.

وي با اشاره به آغاز تعطيلات تابستاني اظهار داشت: براي برگزاري كلاس‌هاي مذهبي مربي موردنياز را در اختيار كتابخانه قرار مي‌دهيم.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۰۰:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۹/۰۶
    با سلام و خسته نباشي خدمت همه عزيزان در خبرگزاري ايبنا خصوصاْ سركار خانم نجمه شمس كه در درج اخبار و آگاهي و اطلاع رساني هميشه هميار و همكار كتابخانه هاي عمومي شهرستان فسا بوده است . اينجانب غلامحسين خراساني بعنوان مسپول امور كتابخانه هاي عمومي شهرستان فسا از متوليان فرهنگي كشور استدعا دارم با توجه به دغدغه مقام عظماي ولايت در امر كتاب و كتابخواني ُ آنان تمام هم و سعي خود را در اين مقوله بكار گيرند تا انشاء الله زماني برسد كه كشور عزيزمان در منطقه اول و در بين 15 كشور جهان از نظر مطالعه و رونق كتاب و كتابخانه ها قرار گيرد . كه البته اين مهم ميسر نمي گردد مگر با همت والاي مسپولين كشوري و لشكري در توجه كافي و وافي به مقوله كتاب و كتابخواني انشاء الله

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها