وی که پیش از این سابقه نگارش داستانهای دفاع مقدس را در نشریههای آمریکای جنوبی با عنوان «صلح و جنگ» هم داشت، درباره میزان استقبال مردم آن کشورها از این داستانها توضیح داد: با توجه به اینکه آن داستانها در یکی از نشریههای دولتی به نام «Islamic Awakening» منتشر میشد، نمیتوان میزان بازخورد آن را به درستی تعیین کرد.
خالق «تنهاترینسرباز» ادامه داد: به همین دلیل در سوئد میکوشم با نشریههای خصوصی ارتباط برقرار کنم تا ضمن مشخص شدن میزان بازخورد، این داستانها از سوی عموم مردم سوئد مطالعه شود و آنها از این راه با رشادتهای رزمندگان در هشتسال جنگ تحمیلی آشنا شوند.
وی درباره محتوای داستانهایی که در این نشریه چاپ میشوند گفت: برای اجرای این طرح با گروهی از دانشجویان ایرانی مقیم سوئد گفتو گو کردهام و قرار است داستانهای رزمندگانی چون سرهنگ جانباز رفیع غفاری که در اقدامی بیمانند موفق به شکار 250 تانک متجاوز عراقی شده بود و شهیدان لشگری که 18 سال را در اسارت سپری کرد، چمران که خانوادهاش را برای نبرد علیه ظلم رها کرد و باقری که ادبیات آمریکایی را در نبردها تغییر داد، بنویسم.
این نویسنده ادامه داد: این طرح مورد تایید دانشویان یاد شده قرار گرفت و آنها در پی معرفی نشریهای خصوصی مناسب هستند.
به گفته بداقی، نشریهای که اینداستانها در آن منتشر شود، تا پایان اسفند 92 تعیین خواهد شد اما این داستانها در شهر «لولیا» در شمال سوئد منتشر میشود.
نظر شما