محمود آموزگار، دبیر اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران معتقد است تجربه شجاعی صائین در خانه کتاب به وی کمک خواهد کرد تا یک عملکرد منطقی و قابل قبول را در دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی از خود به جای بگذارد.
وی ادامه داد: همچنین جلساتی که شجاعی با اهالی نشر در خانه کتاب برگزار کرده میتواند به وی در انجام بهتر وظایفش کمک کند، امیدوارم که نشستها، گفتوگوها و جلساتی که وی در خانه کتاب با ناشران برگزار میکرد ادامه پیدا کند تا بتوانیم در مسیر پیشرفت حوزه نشر قدم برداریم.
دبیر اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران با اشاره به نشستهای شجاعی صائین با ناشران گفت: قطعا اگر جلسات خانه کتاب در اداره کتاب نیز ادامه داشته باشد به راهکارهای بهتری در حوزه نظارت دست پیدا خواهیم کرد، به طور کلی برای بهتر شدن شرایط باید به ناشران توجه بیشتری داشته باشیم.
وی درباره شورای نظارت بر کتاب اظهار کرد: در ملاقاتی که 5 اردیبهشتماه 1392 با محمود احمدینژاد، رییس جمهوری وقت داشتیم دلیل تشکیل نشدن شورای نظارت بر کتاب را جویا شدیم، اما متاسفانه جوابی نشنیدیم، از شجاعی صائین میخواهم که پیگیر این موضوع باشد چراکه زمانی میتوان به نواقص یک قانون پی برد که آن قانون اجرا شود.
آموزگار خطاب به شجاعی گفت: باتوجه به این که جامعه ما از اقوام، ادیان، لهجهها و فرهنگهای متفاوتی تشکیل شده است از شجاعی صائین میخواهم که به شنیدن دیدگاه تمام سلایق بپردازد تا یک قشر خاص حرف خود را نزند و بقیه ساکت باشند، اداره کتاب باید فضایی را ایجاد کند که همه بتوانند دیدگاههای خود را بیان کنند.
دبیر اتحادیه ناشران تهران در بخش پایانی صحبتهایش اظهار کرد: خوشبختانه حاکمیت در نظام جمهوری اسلامی ایران علاقهای به سانسور و عدم آزادی بیان ندارد و آن چیزی که در کشور ما اجرا میشود ممیزی است. ما باید کمک کنیم که فهم درست شکل بگیرد تا با یک سیاستگذاری درست فرهنگی به سمتی حرکتی کنیم که دیگر، نیازی به ممیزی نباشد.
نظر شما