عبادیانی در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، تدریس طب سنتی در دانشگاههای کشور و توجه مردم به آموزههای این حوزه را از دلایل لزوم نگارش کتابی با عنوان «مکتب طب ایرانی» دانست.
وي با تاکید بر پویا بودن طب سنتی ایران، درباره محتوای این کتاب گفت: بخشی از مطالب این کتاب مربوط به دانشکده طب سنتی است که از سال 1386 در مقطع دکترای تخصصی شروع به جذب دانشجو کرده است. در مقالاتی که به این بخش اختصاص یافته راهکارها و راهنماییهایی برای پیشرفت طب سنتی در دانشگاههای کشور ارایه شده است.
بررسی چالشهای پیش روی این رشته دانشگاهی و بیان تجربیات کشورهایی مانند هند در این حوزه از مسایل دیگری بود که عبادیانی به آنها اشاره کرد و افزود: توجه مردم به بهرهمندی از درمانهای سنتی و تغییر نگاه انسانها نسبت به سبک زندگی ضرورت انتشار چنین کتابی را بیشتر میکرد.
مدرس دانشكده طب سنتی دانشگاه علوم پزشكی تهران با بیان این نکته که چند سالی است رشته داروسازی طب سنتی هم در کشور راهاندازی شده است گفت: در این کتاب راهکارهایی برای بهبود وضعیت این حوزه ارایه شده. همچنین برخی مقالات این کتاب هم به خواص مواد گیاهی و خوراکی مربوط است و اغلب مقالات طی هشت سال در مجله درمانگر منتشر شده بودند، هرچند برخی نیز پیش از انتشار این کتاب هنوز به چاپ نرسیده یا حاصل ارایه در کنفرانسهای خارج از کشورند.
نویسنده کتاب «داروهای آبدست در مکتب طب ايرانی» درباره منابع مورد استفاده در نگارش این مقالات گفت: قانون ابن سینا، ذخیره خوارزمشاهی جرجانی و مخزنالادویه عقیلی خراسانی برخی از منابع استفاده شده برای نگارش این مقالاتند.
مجموعه مقالات «مکتب طب ایرانی» تالیف محمد عبادیانی در 168 صفحه، با شمارگان هزار نسخه و به بهای 6 هزار تومان از سوی انتشارات نیاکان روانه کتابفروشیها شده است.
یکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۳
نظر شما