مديركل امور كتابخانههاي مساجد سراسر كشور، بررسی و بهروز رسانی نرمافزار کتابخانهای «مهر مسجد» را در شمار اقدامات در دست انجام این ستاد دانست و گفت: با خرید حق مولف این نرمافزار در پی تولید، انتشار و مدیریت استفاده این نرمافزار مدیریتی کتابخانه هستیم.-
وی یادآور شد: نرمافزار «مهر مسجد» نسخه جدید نرمافزار نمایه است که در حوزه مدیریت کتابخانهها از آن استفاده میشود. تصمیم داریم با خرید حق مولف این برنامه تولید آن را به دست بگیریم و با افتتاح هر کتابخانهای در مساجد سراسر کشور نسخهای از آن را در اختیار این کتابخانهها قرار دهیم.
مديركل امور كتابخانههاي ستاد عالي كانونهاي فرهنگي ـ هنري مساجد سراسر كشور، با اشاره به این که تاکنون چهار هزار و 447 کتابخانه زیر پوشش در مساجد راهاندازی شده و ششهزار کتابخانه باز در مساجد سراسر کشور داریم، گفت: از این میان 365 کتابخانه بسته و هشتصد و 51 کتابخانه باز در استان تهران قرار دارند. این آمار یقینا تا پایان سال افزایش خواهد یافت.
هاشمی با اعلام این که سالانه حدود هزار کتابخانه باز به مجموعه کتابخانههای مساجد افزوده میشود، درباره شرایط احداث این کتابخانهها گفت: بر اساس تقاضای هیات امنای مساجد راهاندازی کتابخانههای باز با ارایه دو قفسه کتابخانهای و دستکم 300 عنوان اثر از سوی ستاد عالی كانونهاي فرهنگي ـ هنري مساجد سراسر كشور این کتابخانهها آغاز میشود و با کمکهای مردمی و اهدای کتاب به کار خود تداوم میبخشد. در طول سال نیز این مجموعهها از سوی این ستاد تجهیز میشوند.
وی فعالترین کتابخانههای مساجد تهران را کتابخانه مسجد جامع شهرک غرب، مسجد صدریه، مسجدالنبی نارمک، مسجد جامع ضرابخانه و مسجد صاحبالزمان(عج) خیابان آذربایجان معرفی کرد.
نظر شما