كارشناس و فعال صنعت چاپ كشور میگوید: بهتر است از شركتكنندگان يازدهمين دوره مسابقات تخصصي جشنواره چاپ ايران هزينه اندكي دريافت شود زیرا با این کار علاوه بر افزایش کیفیت آثار میتوان از این مبلغ برای دعوت از كارشناسان خارجي بهره برد./
وي ادامه داد: با استمرار اين روند، آثاری با كيفيت بهتر و مناسبتر به جشنواره ميرسند و هيات داوران نيز براي بررسي كارهايي كه صلاحيت حضور در جشنواره را ندارند، وقت خود را صرف نميكنند.
منظوري محدوديت در تعداد ارسال اثر را يكي ديگر از قوانين ضروري اين مسابقه دانست و گفت: اگر شرايطي مهيا شود كه افراد بتوانند آثار محدودي را به جشنواره ارسال كنند و هزينه ثابتي براي اين كار بپردازند، ميتواند به پربارتر شدن بخشهاي مختلف جشنواره كمك كند.
وی که از اعضای هیات داوران دوره دهم مسابقات جشنواره صنعت چاپ بوده، با اشاره به محاسن اجرايي شدن اين قانون، عنوان کرد: اين مبلغ ميتواند براي دعوت كارشناسان خارجي هزينه شود، اكنون اين مسابقات داوران ايراني دارد، استفاده از داوران خارجي در اين مسابقات ميتواند به اعتبار آن كمك كند.
این کارشناس بخش سیلک اسکرین، چاپ پد و تکمیلی ادامه داد: اگر جشنواره داوران خارجی داشته باشد، داوران ايراني نيز ميتوانند از تجربيات آنها استفاده كنند و علاوه بر تبادل نظرات و ديدگاهها زمينه رشد و ارتقاي صنعت چاپ كشور نیز فراهم شود.
وي افزود: بهتر است افرادي كه در سالهاي گذشته شركت كرده و برنده شدهاند نيز در دورههاي آتي شركت نكنند زيرا برخي از آنها همان اثر را دوباره ارسال ميكنند و اجراي اين كار كمك ميكند تا افراد ديگري نيز بتوانند آثار خود را مطرح كنند.
منظوري با بيان اينكه برگزاري اين مسابقات ميتواند براي صنعت چاپ مفيد باشد، گفت: شرايطی فراهم شده كه بر اساس آن غير از چاپخانهها، ناشران نيز آثار خود را ارسال ميكنند و جايزه ميگيرند، در حالي كه معتقدم جايزه بايد به چاپخانهدار برسد چون كار و تلاش آنها بيشتر از ناشري است كه فقط سفارش كار ميدهد.
نظر شما