سه‌شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۶
اهميت بالاي مطالعه در سنين كودكي

نويسنده كتاب «شهر خوب، شهروند خوب» در نشست «مطالعه و کارآفرینی» گفت: محققان دریافته‌اند کودکان تا دو سالگی به اندازه تمامي عمرشان مطلب می‌آموزند. بنابراين، آموزش در اين سنین و همچنين دوران ابتدایی از حساسیت بالایی برخوردار است./

به‌گزارش خبرگزاري کتاب ايران(ايبنا)، غلامحسين عدالتی در اين نشست كه امروز(سه‌شنبه) در کتابخانه مرکزی تبریز برگزار شد، با اشاره به نيازمندي خلاقیت در تبدیل آموزش حافظه‌محور به دانایی و پژوهش‌محوری، اظهار کرد: تربیت، اساسی‌ترین مساله زندگی هر فرد است و دوران کودکی و نوجواني نقش به‌سزایی در روند تربیت دارند. 

عدالتی با بيان اين‌که مطالعه موجب پویایی ذهن مي‌شود، گفت: ذهن بیکار، کارگاه شیطان است، در حالي که مطالعه موجب افزایش کارکرد ذهن مي‌شود، زمينه‌هاي خلاقیت را ایجاد مي‌کند و از هجوم افکار مزاحم به ذهن که موجب بطالت عمر می‌شوند، جلوگیری خواهد کرد.

بازنشسته آموزش و پرورش درباره روند شکل‌گیری بینش گفت: استمرار در فکر تبدیل به عمل و سپس عادت می‌شود و از آن پس، به باور ارتقا مي‌يابد و با مرور زمان باورها موجب ایجاد نحوه نگرش به زندگی مي‌شوند. نگرش‌ها شخصیت انسان را تشکیل می‌دهند. بنابراين، مطالعه بهینه موجب افکار و شخصیت مثبت در فرد است. 

وي مطالعه مستمر کتاب و تجربیات کارآفرینان موفق را موجب افزایش آگاهی در فرصت‌شناسی و استفاده از فرصت‌ها و پرورش ایده‌های بکر دانست و بيان کرد: کتابخوانی و مطالعه در افزایش بازدهی و کارآفرینی تأثیر مستقیم دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط