یکشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۵۳
آغاز عمليات احداث كتابخانه مركزي شهرستان ني ريز

عمليات كلنگ زني ساخت كتابخانه مركزي شهرستان ني ريز با حضور تني چند از مقامات شهرستان برگزار شد.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از روابط عمومي اداره كل كتابخانه‌هاي عمومي استان فارس، رييس اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان در مراسم عمليات كلنگ‌زني ساخت كتابخانه مركزي شهرستان ني ريز گفت: اين كتابخانه از پروژه‌هاي مصوب دور سوم سفرهاي رييس جمهور است كه در زميني به مساحت هشت هزار مترمربع، با زيربناي دو هزار و 500 مترمربع در سه طبقه احداث مي شود.

محمدمسعود ياربي اعتبار اين پروژه را 12 ميليارد و 500 ميليون ريال ذكر كرد و ادامه داد: زمين اين كتابخانه با همكاري اداره اوقاف و امور خيريه، شهرداري و شوراي شهر ني ريز تامين شد.

اهداي يك جلد قرآن خطي به كتابخانه قائم فردوس
خير نيكوكار فردوسي يك جلد قرآن خطي به كتابخانه قائم فردوس خراسان جنوبي اهدا كرد. 

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از روابط عمومي اداره كل كتابخانه‌هاي عمومي خراسان جنوبي، رييس اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان فردوس گفت: اين كتابخانه 18 نسخه خطي و 20 نسخه چاپ سنگي دارد كه از اين تعداد هفت نسخه، قرآن خطي است.

مهران اسدي از اقدام شايسته اين خير تشكر كرد و با اشاره به اينكه اين اثر ماندگار و نفيس نسل به نسل نگهداري شده است، اظهار كرد: اكنون كه وظيفه خطير نگهداري از اين اثر نفيس بر عهده ما گذاشته شده است مي كوشيم تا به آرمان و هدف والاي همه ايرانيان كه حفظ آثار و ميراث مكتوب گذشتگان بوده است جامه عمل بپوشانيم.

وي در ادامه با بيان اينكه اين مجموعه‌ها در فضايي با شرايط خاص نگهداري مي‌شود، توضيح داد: اين قرآن خطي توسط كربلايي عبدالله توني خراساني در سال 1263هجري شمسي و به خط نسخ نوشته شده است.

تجهيز و نوسازي كتابخانه‌هاي شهرستان البرز
رييس اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان البرز از تجهيز و نوسازي كتابخانه‌هاي اين شهرستان خبر داد. 

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از روابط عمومي اداره كل كتابخانه‌هاي عمومي استان البرز، رييس اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان البرز افزود: با حمايت فرمانداري و شهرداري،500 ميليون ريال از محل اعتبارات استاني براي تعمير و تجهيز كتابخانه‌هاي البرز اختصاص داده شد.

سعيد محمدخاني تاكيد كرد: خوشبختانه همكاري فرمانداري و شهرداري البرز با كتابخانه‌هاي اين شهرستان موجب سهولت برنامه‌ريزي براي ارتقاي خدمت‌رساني در كتابخانه‌هاي البرز شده است.

وي یادآور شد: شهرستان البرز داراي دو بخش، 50 روستا، چهار شهر و در مجموع سه كتابخانه نهادي و دو كتابخانه مشاركتي است كه با توجه به تراكم بالاي جمعيت در اين شهرستان توسعه كمي و كيفي كتابخانه‌ها از مهمترين نيازهاي فرهنگي ماست.

مسوول كتابخانه دهخدا شهرستان البرز در ادامه گفت: كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان البرز داراي 66 هزار و 250 نسخه كتاب است كه با توجه به جمعيت 180 هزار نفري شهرستان، سرانه كتاب براي شهروندان، يك كتاب براي هر سه نفر است.

محمدخاني گفت: تعداد اين كتاب‌ها در كتابخانه‌هاي نهادي و مشاركتي و مساجد شهرستان، متناسب با آمار مراجعان توزيع شده‌اند.

وي ادامه داد: در كتابخانه‌هاي مدارس شهرستان البرز نيز تعداد 322 هزار و 677 نسخه كتاب وجود دارد و سرانه كتاب در سطح مدارس البرز هر نفر 59/10 نسخه كتاب است.

محمدخاني گفت: مجموع كل درآمدهاي كتابخانه‌هاي عمومي شهر الوند در سال 1389 نيز 371 ميليون ريال بود.

راه‌اندازي كتابخانه مشاركتي در روستاي باشماق كردستان
با مساعدت شوراي اسلامي و دهياري روستاي باشماق، زمين مورد نياز براي ساخت كتابخانه در اين روستا تامين شد. 

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از سرپرست دبيرخانه كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان دهگلان گفت: مساحت اين زمين 750 متر مربع است و در مركز روستاي باشماق واقع شده است.

بهاءالدين قرآني عنوان كرد: مراحل قانوني واگذاري آن در دومين جلسه انجمن كتابخانه‌هاي عمومي بخش بلبان آباد انجام شده است.

وي گفت: با هدف خدمت‌رساني به مردم، مراحل راه‌اندازي كتابخانه عمومي مشاركتي در روستاي باشماق سپري شده است و مردم مي‌توانند تا زماني كه كتابخانه عمومي ساخته مي‌شود از خدمات اين كتابخانه مشاركتي بهره‌مند شوند.

قرآني اضافه كرد: روستاي باشماق با 1600 نفر جمعيت از توابع بخش بلبان آباد دهگلان و در جنوب اين شهرستان واقع شده است.

احداث دو باب كتابخانه عمومي در شهرستان بم
مسوول اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان بم از ساخت دو باب كتابخانه عمومي با مجموع 2400مترمربع زيربنا در شهرستان خبر داد.
 
به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از روابط عمومي اداره كل كتابخانه‌ها، عباس محمدآبادي پيشرفت فيزيكي اين كتابخانه‌ها را 95 درصد اعلام و ابراز اميدواري كرد، در آينده‌اي نزديك با اتمام پروژه ساختماني، اين كتابخانه‌ها تحويل اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان مي‌شود.

اين كتابخانه‌ها از محل اعتبارات ستاد بازسازي شهرستان در سال 86 با اعتبار بيش از دو ميليارد تومان در دو طبقه شروع به ساخت شد و داراي بخش‌هاي مختلفي مانند سالن مطالعه خواهران و برادران، نمازخانه، كودك، فهرست‌نويسي، اينترنت، انبار و تاسيسات و... است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها