پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۹
اکبر زنجانپور و بهزاد فراهانی پس از سال‌ها در نمایش رادیویی «روال عادی» کنار هم

پس از سال‌ها، اکبر زنجانپور و بهزاد فراهانی بار دیگر در نمایش رادیویی «روال عادی» کنار هم قرار گرفته‌اند تا داستانی هیجان‌انگیز را روایت کنند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «روال عادی» نمایشی رادیویی است که داستان احضار یک خبرچین به اداره خود را دنبال می‌کند. در این نمایش، بازپرس پرونده تغییر کرده و در جریان بازپرسی نکات کلیدی و پیچیده‌ای را کشف می‌کند که مسیر پرونده را به کلی دگرگون می‌سازد.
این اثر به قلم ژان کلود کریر و ترجمه اصغر نوری، با سردبیری و تنظیم رادیویی فریدون محرابی و کارگردانی شهرام گیل‌آبادی تهیه شده است. اکبر زنجانپور و بهزاد فراهانی به عنوان بازیگران در این نمایش حضور دارند.
تهیه‌کنندگی این برنامه بر عهده امین رهبر است و دیگر عوامل فنی آن نرگس موسی‌پور (افکتور) و محمدرضا محتشمی (صدابردار) می‌باشند.
این نمایش از رادیو نمایش، روی موج اف. ام ردیف ۱۰۷.۵ مگاهرتز پخش می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند آن را جمعه ۴ مهر، ساعت ۸:۳۰ و ۱۶ بشنوند. برای ارتباط با برنامه نیز سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۱۰۷۵ و سایت radionamayesh.ir در دسترس است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها