چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
روش‌های شناسایی روغن زیتون، کتاب شد

گیلان - «روغن زیتون، اهمیت و روش شناسایی آن» کتابی است که نشر آهیل به تازگی منتشر کرده و در دسترس علاقه‌مندان به این میوه بهشتی قرار داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در رشت، نشر آهیل کتاب «روغن زیتون، اهمیت و روش شناسایی آن»، نوشته محمد رمضانی ملک‌رودی را منتشر کرده است.

در این کتاب اهمیت روغن زیتون و نقش آن در سلامت انسان و ارتقاء سلامت عمومی توضیح داده شده و در مورد موضوعاتی از جمله نقش مصرف این روغن در پیشگیری از سرطان، پیشگیری از سکته، ارتقاء سلامت قلب، پیشگیری از اختلالات سیستم عصبی و مغز و ارتقاء سلامت عمومی بدن مطالبی آورده شده و همچنین روش‌های شناسایی روغن زیتون مناسب و مفید برای مخاطبان گفته شده است.

محمد رمضانی ملک‌رودی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان و رئیس سابق ایستگاه تحقیقات زیتون رودبار است و تحقیقات میدانی و پژوهش‌های نظری بسیاری در مورد میوه زیتون انجام داده و می‌توان کتاب حاضر را ماحصل بخشی از تجربیات او دانست.

طبق آخرین داده‌های کشاورزی؛ سطح زیرکشت زیتون در کشور ۹۳ هزار هکتار است و گیلان از نظر سطح زیر کشت زیتون، رتبه چهارم کشور را دارد. رودبار با سطح زیرکشت ۹ هزار و ۶۳۴ هکتار و ۲۲ هزار بهره‌بردار، ۱۳ درصد باغ‌های زیتون کشور را به خود اختصاص داده و رقم‌هایی از جمله زرد، شنگه، ماری، فیشمی و روغنی از ارقام کشت شده داخلی و آربیکن، مانزانیلا، کرونایکی و کراتینا از جمله ارقام کشت شده خارجی در شهرستان رودبار هستند.

همچنین ۱۰ واحد کارخانه روغن‌کشی صنعتی با ظرفیت ۲۴ هزار تن و ۱۰۰ واحد فرآوری بسته‌بندی سنتی، مدرن و نیمه مدرن با ظرفیت ۱۲ هزار تن در رودبار استقرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها