محمد آقا کریم علمدار، نویسنده، پژوهشگر و محقق حوزه زبان محلی اراک در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب (ایبنا) در اراک، در مورد کتاب تازه منتشر شده «مادرانهها» تالیف سیمین مرادخواه بیان کرد: برای مادرها و برای مادرانهها! سیمین، آموزگار است؛ سیمین، با اینکه خودش، مادر است اما مادرش را دوست ندارد! بله! او مادرش را میپرستد!! این را از حرفهایش، از حلقه اشک در چشمانش و از تصویری عاشقانه از مادرش که در پشت کتاب مادرانهها نقش بسته، میتوان به سادگی فهمید.
وی ادامه داد: کتابش را دو روزی هست که دست گرفته و تورق میکنم. من کاری به یک سری نکات فنی مثل طراحی جلد، ویرایش، صفحه آرایی ندارم که البته مثل هر اثر دیگری این کتاب نیز خالی از خلل و کاستی نیست اما دغدغه سیمین مرادخواه به خاطر حفظ آداب، رسوم و فرهنگ سرزمین آبا و اجدادیاش الحق و والانصاف ستودنی است. او که آموزگار ریاضی بوده و قاعدتاً با استدلال و منطق بسیار سر و کار داشته ولی در نگارش کتاب «مادرانهها» سر و کارش فقط و فقط با عشق و احساس بوده و بس! که اگر اینچنین نبود چنین اثری خلق نمیشد.
علمدار در مورد برخی از نواقص فنی کتاب «مادرانهها» معتقد است که: کتاب حتماً نیاز به ویرایش و شاید ویراشهای بعدی و افزودن مطالب جا افتاده دارد، با اینهمه، اما مهمترین گام را در این راه خانم مرادخواه برداشته و ادامه مسیر برای او حتماً سادهتر از قبل خواهد بود. در این کتاب، من به عنوان یک نویسنده و محقق اراکی، که عمری را در این راه سپری کردهام، برای اولین بار به نکاتی برخوردم که بسیار برایم جالب بود. من برای سیمین مرادخواه، برای کتاب «مادرانهها» و برای همه مادرها آرزوی ماندگاری و آرزوی درخشیدن دارم.
گزارش ایبنا، کتاب «مادرانهها» تالیف سیمین مرادخواه در ۱۹۴ صفحه توسط انتشارات دده تحت عنوان «فرهنگ شفاهی بانوان اراک» به قطع وزیری در ۵۰۰ شمارگان و در ۵ فصل منتشر شده است.
نظر شما