سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۲
پژوهشي در بازتاب انقلاب اسلامی بر شیعیان لبنان

مجموعه تحقيقات علمی سیدمهدی طاهری، از اعضاي گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در زمينه تأثیر انقلاب اسلامی بر شیعیان لبنان كتاب مي‌شود.\

زهره غلامي، مسوول روابط عمومي انتشارات سازمان پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، ضمن بيان اين خبر اظهار داشت: اين کتاب با عنوان «بازتاب انقلاب اسلامی بر شیعیان لبنان» یکی از وجوه گسترش و بازتاب انقلاب اسلامی بر دیگر مناطق جهان، یعنی موضوع مهم تأثیر انقلاب اسلامی بر شیعیان لبنان را بررسی مي‌كند. 

وي درباره ضرورت و اهميت تأليف اين اثر گفت: تحولات اخیر سال‌های اخیر لبنان و نقش‌آفرینی شیعیان این کشور در تحول‌های لبنان و خاورمیانه و به بن‌بست کشاندن تمامی نقشه‌های قدرت‌های جهانی در خاورمیانه، بیش از پیش بر اهمیت و ضرورت آشنایی جامعه ایران با مسايل شیعیان لبنان مي‌‌افزاید. 

غلامي با اشاره به اين كه مولف این اثر، علاوه بر مطالعات کتابخانه‌ای به مطالعات میدانی در ایران و لبنان نیز پرداخته و حاصل تلاش خود را در اين کتاب گردآوري كرده است، تصريح كرد: در تأليف اين اثر از روش تطبیقی تاریخی و مقایسه‌ای استفاده شده است. در اين راستا، پژوهش حاضر ابتدا به بررسی وضعیت جامعه لبنان به ويژه شیعیان لبنان تا قبل از انقلاب اسلامی در تمام عرصه‌ها مي‌پردازد تا بتواند با درک این وضعیت، میزان تأثیرگذاری انقلاب اسلامی ایران بر آنها را آشكار سازد و ابعاد بازتاب انقلاب اسلامی در میان شیعیان و موانع تأثیرگذاری این انقلاب بر آنها را ترسيم كند. 

مسوول روابط عمومي انتشارات سازمان پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي يادآور شد: خوانندگان این اثر، افزون بر آشنایی اجمالی با جغرافیای طبیعی و انسانی لبنان و ادیان و اقوام آن، آشنایی مفیدی با شیعیان لبنان و سیر تحولات و نقش‌آفرینی آنها در آن منطقه و تأثیر انقلاب اسلامی بر این فرایند، آشنا می‌شوند. 

غلامي دغدغه اصلی مولف را در بررسی تأثیرات موفقیت‌آميز انقلاب اسلامی ایران در ابعاد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شیعیان لبنان مي‌داند و معتقد است: تبيين موانع موجود در مسير شيعيان لبنان از ديگر مولفه‌هاي مدنظر در نگارش اين كتاب بوده است.

قرار است کتاب «بازتاب انقلاب اسلامی بر شیعیان لبنان» از سوي پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در 339 صفحه و بهاي 50000 ريال منتشر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها