شنبه ۷ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۳:۳۱

«استفان گورتنر» نویسنده سويیسی که در بولیوی زندگی می‌کند، برای معرفی جدیدترین رمان خود «بچه‌هاي خيابان ترز سولس» در روز 27 آگوست (پنج‌شنبه 5 شهريور) به آلمان سفر کرد.\

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از خبرگزاری آلمان، این کتاب دربرگیرنده تجربیاتی باورنکردنی و بسیار عمیق در مورد بچه‌هاي خیابان و حاصل بیش از 20 سال تلاش بی‌وقفه نويسنده در کشور بولیوی است. 

«گورتنر» که در رشته ادبیات تحصیل می‌کرد، از سال 1987 به صورت داوطلب آزاد در یک آشپزخانه ويژه تهيه غذای فقرا مشغول کار شد. او از همان زمان دریافت که خشونت و مواد مخدر از جمله مسايلی است که بچه‌هاي خیابان با آن دست به گریبانند. 

از این رو به انجام تحقیقات در این زمینه پرداخت تا دریافت‌های خود از زندگی کودکان خیابان «ترز سولس» را در قالب یک اثر ادبی درآورد.
وی به جستجوی متدهای آموزشی جایگزین پرداخت که قابل اجرا در زندگی این کودکان باشد و تلاش کرد با کمک گرفتن از نمایش‌های تربیتی، ارزش‌های موجود در قاره اروپا و بولیوی را به این کودکان معرفی کند. 

«گورتنر» همچنین به شکلی باور نکردنی توانست یک آپارتمان اشتراکی را در اختیار این کودکان و نوجوانان قرار دهد تا آن‌ها در محیطی به دور از خشونت و مواد مخدر و به شکلی مستقل ، زندگی خود را اداره کنند و بدون هیچ قید و شرطی از این کودکان در برابر همه آسیب‌ها و تهدیدها پشتیبانی کرد. 

«استفان گورتنر» این کتاب رمان‌گونه را چنان جذاب و پرهیجان نوشته که خواننده خود را در بولیوی و در مرکز حوادث حس می‌کند. وی به شکلی صادقانه و منحصر به فرد به ترسیم عدم اعتماد به نفس، مشکلات و عدم موفقیت‌های بچه‌هاي خیابان پرداخته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها