وی افزود: اصل جایزه حول شخصیت و مکتب شهید سلیمانی ایجاد شده و مکتب این شهید حول دو محور مهم صدق و اخلاص است. اخلاص او از این جهت بود که سردار سلیمانی نمیخواست دیده شود ولی با شهادتش دنیا او را دیدند. همانطور که رهبر انقلاب فرمودند خیلیها از اسم شهید سلیمانی بیشتر میترسند تا شنیدن نام سردار سلیمانی.
حجتالاسلام کلباسی بیان کرد: با تجمیع نخبگان فکری و دانشگاهی و حوزوی شورای سیاستگذاری را تشکیل دادیم و از نظرات علمای شهر استفاده کردیم تا بتوانیم این جشنواره را که اولین بار است در استان برگزار میشود، با موفقیت برگزار کنیم.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره بیان کرد: دهها میلیون نفر در تشییع شهید شرکت کردند و او ملیترین شهید است. همچنین او امتیترین شهید است؛ زیرا در امتهای اسلامی روز به روز دارد یادش زندهتر میشود.
حجتالاسلام کلباسی ادامه داد: سعی ما در شورای مرکزی جشنواره معرفی این شخصیت بزرگ به جهان است که بهترین فضا برای این هدف دانشگاه و در میان فرهیختگان است. این جشنواره ویژه عموم دانشگاهیان استان اصفهان است شامل اساتید و کارکنان و دانشجویان بوده و تا این لحظه آثار بسیار خوبی به دبیرخانه رسیده است.
حجتالاسلام کلباسی در پایان گفت: دبیرخانه جشنواره در دفتر نهاد رهبری در همین دانشگاه است و آثار طبق شیوهنامه داوری که در سایت وجود دارد، داوری خواهد شد.
سال آینده جشنواره به صورت کشوری برگزار میشود
در ادامه سید محمد قلمکاریان، دبیر علمی جشنواره بیان کرد: جشنواره هنری ادبی جانفدا اولین جشنوارهای است که در استان و در سطح دانشگاهها دارد برگزار میشود. امسال را به صورت استانی برگزار میکنیم و به لطف خدا سال آینده کشوری برگزار و دبیرخانهاش در دانشگاه فنی حرفهای استان تشکیل میشود.
مدیرکل نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان اصفهان گفت: همه دانشگاههای استان عضو شورای سیاستگذاری هستند و تا الان هم همکاری خیلی خوبی کردهاند. همچنین بسیج اساتید بسیجی دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم با دبیرخانه جشنواره همراهی و همکاری کردهاند.
قلمکاریان افزود: قرار است جریانسازی با محوریت مقاومت و انقلاب اسلامی بشود و به یک گفتمان تبدیل بشود، زیرا دانشجویان به تعبیر رهبر افسران جنگ نرم هستند.
دبیر علمی جشنواره بیان کرد: جلساتی با دبیران انجمنها و کانونها و نشریات استان داشتیم و تقریبا همه تشکلها و انجمنهای دانشجویی استان در این عرصه شرکت میکنند. همکاری خوبی صداوسیمای مرکز اصفهان در پخش تیزرها و همکاری در محورهای جشنواره کرده. همچنین مطبوعات و رسانهها اطلاعرسانی خوبی کردهاند که تشکر میکنیم.
قلمکاریان اظهار کرد: این جشنواره ذیل کنگره شهدای استان است به ریاست نماینده ولی فقیه است و بنا داریم تولیداتش در سطح استان منتشر شود.
او بخشهای جشنواره را به این شرح بیان کرد: این جشنواره در بخشهای هنری، ادبی، پژوهش، فناوری و نوآوری برگزار میشود که بخش هنری کلیپ، گزارش ویدئویی، عکاسی، خطاطی، گرافیگ، پوستر، اینفوگرافیک و بخش آثار ادبی شامل شعر، نثر ادبی، داستان، دلنوشته، خاطرهنویسی و مقالات است. همچنین بخش فناوری شامل استفاده از روشهای فناورانه برای تولید آثار همچون نرمافزارها و اپلیکشنهای مرتبط با ایثار و مقاومت است.
وی افزود: تا الان تا الان ۲۰۰ اثر به دبیرخانه رسیده و در مدت باقیمانده بیشتر خواهد شد و در زمینه داوری از اساتید دانشگاهها و افراد متخصص هر حوزه بهره میگیریم.
محور دانشآموزی، بخش ویژه جشنواره
قلمکاریان عنوان کرد: یکی از بخشهای ویژه جشنواره محور دانشآموزی در مقطع متوسطه دوم است که جداگانه توسط آموزش و پرورش تقدیر میشوند. همچنین خادمیاران گلستان شهدا و راهیان نور هم میتوانند شرکت کنند.
اختتامیه جشنواره ادبی هنری جانفدا سوم خرداد همزمان با روز مقاومت و ایثار و روز آزادسازی خرمشهر در دانشگاه فنی حرفهای شهید مهاجر اصفهان برگزار میشود.
نظر شما