علیاصغر علیزاده، مدیرمسئول نشر گپ در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به تجاوز رژیم صهیونسیتی، با تقدیر از روحیه ایرانیان در این ایام، عنوان کرد: در این شرایط جنگی هر ایرانی در داخل یا خارج کشور برای سرزمین و تاریخی که دارد، همچنین به دلیل وابستگی و ریشههایش، به میهن خود بها میدهد.
وی ادامه داد: از بُعد مسائل نسبیگرایی، همه ما به سرزمین خود تعصب داریم و اگر نیروی خارجی حمله کند در درون خود حسی داریم که براساس آن باید از کشور خود دفاع کنیم.
علیزاده با بیان اینکه دولت و حکمرانی همواره باید برنامه مشخصی برای حمایت و همراهی با جامعه نشر داشته باشد، گفت: اینکه دولت چه برخوردی با ناشران داشته تا در کنار حکمرانی قرار گیرند و در مقابل دشمن مقاومت بیشتری داشته باشند، نامشخص است، معتقدم که دولت باید همواره به جامعه نخبگانی خود توجه ویژه داشته باشد.
وی با اشاره به حضور خود در جنگ ایران و عراق، گفت: در آن دوران مردم با شور و هیجان در کنار هم علیه این تهاجم حضور داشتند و ناشران نیز در جبهههای فرهنگی فعال بودند و در این دوره هم شاهد حضور پررنگ کتابفروشان و ناشران بودیم.
به گفته علیزاده، با توجه به اینکه جامعه در شرایط حساسی قرار دارد و کسب و کارها در فضای مجازی متمرکز شده است، برخی با مشکلاتی روبهرو شدند که خوشبختانه کوتاهمدت بود.
وی با بیان اینکه کشوری میتواند توسعه داشته باشد که آموزش و آگاهی در آن توسعه پیدا کرده است، افزود: در بحران اقتصادی، وقتی مردم نمیتواند کتاب خریداری کنند آگاهی هم سطحی میشود؛ زیرا از تاریخ تمدن ایران و رفتار بیگانگان نسبت به کشور چیزی نمیداند و این اطلاعات و آگاهی باید با کمک جامعه نشر فراهم شود.
وی افزود: باید همدلی و همراهی در میان مردم تقویت شود، همه، کشورمان را دوست داریم چون زیرساختهای اقتصادی و انسانهای بیگناه در بحرانهایی مثل جنگ آسیب میبینند، در یک سیستم حمایتی در زمان صلح ارامش باید آحاد مردم را به این حوزه جذب کنند تا در مواقع حساس از نقش آنها در کارها مختلف استفاده کنند.
نظر شما