حسنزاده این مجموعه را با هدف صرفهجویی در مصرف آب و جلوگیری از استفاده نابجا و نادرست از آب آشامیدنی نوشته است.
در این مجموعه داستان عمهخانمی به نام «عمه زمزم» بیان میشود که زنی مهربان و دانشمند است و سالهاست که سعی میکند چیزی را اختراع کند. به نظر او زمین در حال نابودی است و باید از مصرف بیرویه آب جلوگیری کرد. بر این اساس به همراه برادرزادههایش گروهی به نام «آببان» تشکیل میدهند و به سراغ افرادی میروند که روش صحیح استفاده از آب را بلد نیستند و برای نجات زمین تلاش میکنند.
«چطور باید یک ماشین را به حمام بر»، «شیر آب حرف گوش کن» و «شیلنگ آب فش فشو» عنوانهای سه جلد این مجموعه است که با تصویرگری نازنین جمشیدی منتشر شده است.
فرهاد حسن زاده، جزء پنج نامزد نهایی جایزه هانس کریستین اندرسن 2018 و از اعضای هیئت مؤسس انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، متولد فروردین ماه ۱۳۴۱ در آبادان است. او فعالیت حرفهای خود را از سال ۱۳۶۸ آغاز کرده و در كنار همكاری با مطبوعات كودك و نوجوان (سروش نوجوان، سروش كودك، آفتابگردان، كيهان بچهها و...) به شكلی جدی وارد عرصه ادبيات كودك و نوجوان شده است. وی تا کنون آثار زیادی در زمینههای گوناگونی چون رمان، افسانه، داستان کوتاه، داستان بلند، فانتزی، طنز و زندگینامه به بازار نشر ارائه داده که بیشتر این آثار در حوزه کودک و نوجوان بوده است.
از جمله آثار وی میتوان به ماشو در مه (رمان نوجوان)، روزنامه سقفی همشاگردی (مجموعه طنز برای نوجوانان)، عشق و آینه (مجموعه داستان)، همان لنگه کفش بنفش (داستان کودک)، بندرختی که برای خودش دل داشت (داستانک)، لبخندهای کشمشی یک خانواده خوشبخت (مجموعه داستان)، خنده به شرط قلقلک (شعر طنز برای نوجوانان) اشاره کرد.
انتشارات نردبان، مجموعه سه جلدی «عمه خانم و ماجراهای آبکی» را با شمارگان دو هزار نسخه و قیمت 50 هزار ریال برای هر جلد منتشر کرده است.
نظر شما