نشستها و کارگاههای علمی در حاشیه نوزدهمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری برای قصهگویان، مربیان و علاقهمندان به حوزه داستان و قصه برگزار میشود.
بر همین اساس، در نخستین گام، سهشنبه 19 بهمن فرهنگسرای ارسباران میزبان ساعد باقری، دکتر مسعود میری و یزدان سلحشور است. این سه کارشناس قرار است به موضوع «شیوههای استفاده از متون کهن در قصهگویی» بپردازند.
هفته آینده و قبل از آغاز به کار نوزدهمین جشنواره بینالمللی قصهگویی نیز چهار نشست برگزار خواهد شد. سالن کنفرانس یک مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون روز شنبه 23 بهمن از ساعت 10 تا 12 پذیرای علاقهمندان موضوع «قصهگویی و رشد مهارت اجتماعی» هستند. سخنرانان این نشست دکتر هومن نامور و دکتر عبدالوهاب شهلیبُر هستند. روز یکشنبه 24 بهمن نیز نشستی با عنوان «شیوههای پرورش فکر کودکان با قصهگویی» با حضور دکتر یحیی قائدی و حسین شیخالاسلام در همین مرکز برگزار خواهد شد.
«بایستههای قصهگویی دینی برای کودک امروز» و «کارکردهای روانشناختی قصهگویی» عنوان نشستهایی است که 25 و 26 بهمن برگزار خواهد شد. مرکز فرهنگی هنری شماره 9 قم نیز با حضور دکتر محمدسیمزاری به موضوع نخست خواهد پرداخت. این نشست در ساعت 10 تا 12 روز 25 بهمن برگزار خواهد شد.
دکتر محمدعلی شامانی و دکتر حسین اسکندری نیز سخنرانان نشستی هستند که روز سهشنبه 26 بهمن برگزار خواهد شد. این نشست نیز در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون از ساعت 10 صبح پذیرای علاقهمندان است.
در روزهای برپایی جشنواره نیز نشست «قصه، قصهگویی و نمایش» در روز 27 بهمن با حضور دکتر اکرم قاسمپور و نوربرت کوبر در دانشگاه سوره برگزار میشود.
در عین حال، «کارگاه خلاقیت در بازگویی قصه و افسانههای محلی» با حضور دکتر مورتی بنانتا، «کارگاه قصهگویی اشتراکگذاری افکار» با حضور دکتر نوربرت کوبر، «کارگاه بایستههای قصهگویی بر پایه ادبیات» با حضور دکتر محمد سیمزاری و «ارایه مقالات، مروی بر دستآوردهای علمی جشنواره» به ترتیب از روزهای 28 تا 30 بهمن در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون برپا خواهد شد.
نوزدهمین جشنواره بینالمللی قصهگویی روزهای 27 بهمن تا اول اسفند 1395 با حضور قصهگویان برتر ایرانی و خارجی در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار میشود.
نظر شما