کتاب «فیلسوفِ یهودیِ بغداد؛ ابنکَمّونه و آثار او» اثر زابینه اشمیتکه و رضا پورجوادی از مجموعه «مطالعات ایرانی-اسلامی» از سوی پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان تبلیغات اسلامی این استان منتشر شد. این کتاب دربردارنده زندگی و احوالات «ابنکَمونه» است.
وی تاکید کرد: کتاب «فیلسوفِ یهودیِ بغداد؛ابنکَمّونه و آثار او» ترجمهای از کتاب محقّقانه و ارزشمند Jewish Philosopher of Baghdad A نوشته زابینه اشمیتکه و رضا پورجوادی است که از سوی جواد قاسمی به فارسی برگردانده شده است.
جنتی تصریح کرد: این کتاب، پس از دفتر نخستِ کتاب «از گنجینههای نُسَخ خطّی» تألیف حسن انصاری، دومین اثری است که در ضمن سلسله «مطالعات ایرانی ـ اسلامی» از سوی پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان منتشر میشود. این اثر در زبان فارسی تنها اثری است که بهتفصیل، احوال و آثار این فیلسوف برجَسته تمدّن اسلامی را برمیرسد و آگاهیهای ارزشمندی را در این زمینه در اختیار فلسفهپژوهان و دوستداران فلسفه اسلامی قرار میدهد.
مدیر انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان از انتشار متن انگلیسی این کتاب در سال ۲۰۰۶ میلادی از سوی انتشارات «بریل» خبر داد و اظهار داشت: این اثر با ویراستاری حمید عطائی نظری مدیر گروه فلسفه و کلام پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان به انجام رسیده است. در ویراستاری این متن تلاش شده تا کاستیهای ترجَمه برطرف شود، همچنین برخی از اغلاط موجود در متن انگلیسی نیز برطرف شود.
«فیلسوف یهودی بغداد؛ ابنکَمّونه و آثار او» در 328 صفحه، به بهای 22 هزار تومان از سوی تبلیغات اسلامی استان اصفهان منتشر شده است.
انتشار ماهنامه الکترونیکی «نوقلم»
پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان وابسته به دفتر تبیلغات این استان نیز پانزدهمین شماره ماهنامه الکترونیکی «نوقلم» را منتشر کرد. فریبرز راهدان، رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان اظهار داشت: نشریه الکترونیکی «نوقلم»، مسیری برای ورود طلاب به حوزه تبلیغ مکتوب است که میتواند در تقویت بنیانهای پژوهشی و توسعه و ارتقای مهارتهای نوشتاری آنها مؤثر باشد.
رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی اصفهان بیان کرد: «مهریه از دیدگاه فقه و حقوق»، «ساختارشناسی دین در جوامع بشری»، «موسیقی و افسردگی سالمندان»، «آثار تربیتی فردی توسل به اهل بیت(علیهم السلام) در رشد اخلاقی و معنوی»، «ضرورت اخلاق و تهذیب نفس با نظر به کتاب شرح چهل حدیث» عناوین مقالات شماره 15 نشریه الکترونیکی «نوقلم» است.
وی در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: هدف اصلی این نشریه الکترونیکی، شناسایی، تربیت و تقویت طلاب مستعدی است که در ابتدای مسیر تبلیغ مکتوب قرار دارند که زمینه و بستر مناسب برای ورود آنها به دنیای نویسندگی فراهم شده است.
نظر شما