یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
سلامتی به روایت «درمان بیما‌ری‌ها با هفت قانون»

انتشارات مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی ضریح آفتاب،‌ کتاب «درمان بیما‌ری‌ها با هفت قانون» را با مطالبی درباره کبد،‌ پوست و‌ هضم غذا منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) نخستین چاپ کتاب «درمان بیما‌ری‌ها با هفت قانون» نوشته نصرت میکائیلی از سوی مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی ضریح آفتاب منتشر شده است.
 
از موضوعات مورد بحث این کتاب می‌توان به مثلث سلامت،‌ در بیان مزاج‌ها، مزاج مختلف اندام‌ها،‌ عواملی که گرمی به تن می‌بخشد، عواملی که سردی به تن می‌بخشید،‌ بیماری ام‌اس،‌ معده و بیماری‌هایش،‌ احساس درد و آزار در معده،‌ اشتهای خوردنی و نوشیدنی،‌ نشانه‌های ناتواناتی نیروی هضم کننده غذا در کبد، ترک لب، دست و پا و زیبایی پوست اشاره کرد.
 
نویسنده در مطلبی با عنوان چگونه سالم بمانیم و از بیماری‌ها پیشگیری کنیم، تأکید می‌کند در صورت رعایت چند نکته اساسی افراد به بیماری دچار نخواهند شد. در اول غذا بسم‌الله‌الرحمن‌‌الرحیم گوییم و در آخر غذا الحمد‌الله رب‌العالمین به جا آوریم.

ثابت شده که در هنگام غذا خوردن از کلمات خوب استفاده‌ شود، به انسان هضم خوب و انرژی مثبت می‌دهد. دوم صبح ناشتا، بعد از ورزش،‌ بعد از حمام،‌ بعد از آمیزش با همسر، هرگز آب سرد ننوشیم، زیرا کبد سرد و دچار التهاب می‌شود.

سوم،‌ امام علی‌ (ع) فرمودند:« ای کمیل،‌ از غذای خود دست مکش مگر در حالی که هنوز به آن اشتها داری زیرا اگر چنین کردی غذا بر تو گواراتر خواهد بود.»

زیان‌بخش‌ترین نوع غذا خوردن،‌ آن است که قبل از هضم و پخته شدن غذای قبلی غذای دیگری بر آن وارد شود. شام نخوردن و گرسنه خوابیدن بدن را کم‌بنیه می‌کند. حتی چند لقمه شام بخورید.
 
در بخش دیگری از کتاب با عنوان کبد (جگر) و بیماری‌هایش با اشاره به نشانه‌های ناتواناتی نیروی هضم کننده غذا در کبد آمده است، کبد اندامی است که می‌توان آن‌را کارخانه خون‌سازی و پالایشگاه خون و توزیع کننده مشتقات و متعلقات حاصله از خون نامید؛ یا به مثابه سکان کشتی دانست. در کبد مانند معده، نیروی چهار‌گانه یعنی نیروی کشنده،‌ نیروی گیرنده و نگه‌دارنده،‌ نیروی هضم‌کننده و نیروی راننده موجود است.

نویسنده در تشریح نشانه‌های ناتوانی هضم کننده غذا در کبد آورده است،‌ در اکثر حالات کبد از اثر سوءمزاج سرد ناتوان می‌شود. در این صورت مدفوع اسهالی،‌ به رنگ خونابه‌ای باشد که گوشت در آن شسته‌اند،‌ که دلیل بر ناتوانی نیروی هضم کننده است.

در بخش دیگری از کتاب درباره نشانه‌های ناتوانی نیروی دفع کننده در کبد آمده است،‌ نیروی دفع کننده کبد از خشک مزاجی کبد توان خود را از دست می‌دهد. پالیدن و جدا کردن سه ماده فرعی یعنی صفرا و سودا و ماده آبی کمتر از حد طبیعی صورت می‌پذیرد؛ ادرار کم و رنگش کمتر می‌شود.
 
زیبایی پوست،‌ یکی دیگر از مباحث کتاب است. نویسنده درباره داشتن پوستی زیبا  به تأثیر خون اشاره می‌کند و می‌آورد،‌ تا خون و روان زندگی بیشتر به سوی پوست آید صفا و روشنی و سرخی مطبوع و زیبایی پوست بیشتر است.

برای تولید خون خوب و مناسب مواد تناولی زیر از قبیل: نخود،‌ تخم مرغ عسلی،‌ آبگوشت، انجیر تازه و خشک،‌ زعفران، فلفل،‌ استفاده از مشک زمین (سعد و میخک) در غذاها مؤثر است.

نخستین چاپ کتاب «درمان بیما‌ری‌ها با هفت قانون» با شمارگان یک‌هزار نسخه در 512 صفحه،‌ به بهای 15 هزار تومان از سوی مؤسسه فرهنگی، هنری و انتشاراتی ضریح آفتاب منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها