علیرضا قزوه در اختتامیه دومین كنگره طاهره صفارزاده:
حق صفارزاده بهعنوان بانوی اندیشمند و شاعر فرهیخته ادا نشده است
علیرضا قزوه در مراسم اختتامیه کنگره طاهره صفاززاده گفت: زندهیاد صفارزاده بزرگتر از آن است كه جامعه ایشان را میشناسد و باید این شاعر بیشتر به جامعه معرفی شود.
علیرضا قزوه در این مراسم گفت: طاهره صفارزاده به گردن ما شاعران حق دارند و او را به عنوان معلم و مادر خود حساب میكنیم.
این شاعر در ادامه افزود: تمام كسانی كه درباره ایشان حرف می زنند بر این موضوع اتفاق نظر دارند كه حق ایشان به عنوان یك بانوی اندیشمند و شاعر فرهیخته ادا نشده است.
وی همچنین اظهار كرد: طاهره صفارزاده از جمله شخصیتهایی است كه خودش و تلاش هایش از نامش جلوتر است. ایشان بزرگتر از حد و اندازه ای است كه جامعه او را می شناسد و باید بیشتر او را معرفی كنیم.
قزوه همچنین با بیان این كه صفارزاده انس و الفت خاصی با فضاهای عرفانی و معنوی داشت، افزود: نكتهای كه در زندگی ایشان وجود دارد این است كه هر بار شعر، مقالات و زندگینامه این شاعر را میخوانیم وجه تازه ای از شخصیت ایشان را دریافت می كنیم. آنچه امروز درباره ایشان با خودم فكر میكردم، توجه ایشان به ادعیه است و این كه چه كارهای خوبی در زمینه ادعیه، كتاب های مختلف در این رابطه، حواشی و ترجمه انجام داده است.
مدیر مركز آفرینش های ادبی حوزه هنری همچنین گفت: فضای زندگی طاهره صفارزاده با ادعیه گره خورده است و تمام كسانی كه اهل دعا باشند، اهل نجات هم هستند.
قزوه خاطره ای هم از مرحوم صفارزاده تعریف و بیان كرد: از آخرین خاطراتی كه از ایشان در ذهنم است این است كه می گفت در آسمان با حروف نورانی چیزی را نوشته اند و نشانه این بود كه ترجمه ایشان از قرآن كریم مورد رضایت پروردگار قرار گرفته است. این بزرگترین صله ای است كه خداوند میتواند به یك شاعر بدهد.
وی همچنین از چاپ كتابی توسط انتشارات سوره مهر حوزه هنری درباره طاهره صفارزاده و نصب تندیس ایشان در موزه مشاهیر برج میلاد تا پایان سال خبر داد.
نظر شما