وی ادامه داد: برای نمونه میتوانم به نادر ابراهیمی اشاره کنم. در آثار داستانی این نویسنده فقید کشورمان، به مقوله زندگی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران توجه شده است. غیر از او نویسندگان دیگری هم هستند که این موضوع دغدغه ذهنیشان بوده و نمیتوانیم بگوییم داستاننویسان ایرانی در پرداختن به زندگی شخصیتی به نام امام خمینی (ره) کم کاری کردهاند.
قیصری در پاسخ به این پرسش که «آیا آثار منتشر شده در این باره توانستهاند حق مطلب را ادا کنند یا هنوز زوایای از زندگی امام خمینی(ره) در ادبیات داستانی ایران مغفول مانده است؟» توضیح داد: این بحث دیگری است و تا کنون به این موضوع فکر نکردهام و ارزشگذاری روی آثاری که با محوریت وقایع زندگی امام خمینی (ره) منتشر شدهاند، کار سادهای نیست.
این نویسنده در ادامه توضیح داد: در مجموع موضوع زندگی امامخمینی(ره) مقولهای است که قابلیت طرح شدن در داستان را دارد و ادبیات داستانی ایران از این موضوع بینصیب نمانده است.
مجید قیصری متولد 1345 داستاننویس و دانشآموخته رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی است. او نویسندگی را اوایل دهه 70 آغاز کرد و تا کنون آثاری مانند «طعم باروت»، «جنگی بود، جنگی نبود» و «دیگر اسمت را عوض نکن» به قلم وی منتشر شده است.
قیصری به عنوان نویسنده آثار دفاعمقدس نیز شناخته میشود و مجموعه داستان «زیرخاکی» وی نامزد دریافت دوازدهمین جایزه شهید حبیب غنیپور بود.
نظر شما