به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، ارسلان قربانی، با بیان این مطلب گفت: ما اعتقاد داریم بسیاری از چالشهای مسلمانان در جهان و بحثهایی نظیر ترویج اسلامهراسی یا نسبت دادن تروریسم به مسلمانان به راحتی و با تحرک بیشتر از سوی مسلمانان قابل رفع است و در این زمینه تأسیس اتحادیه جهانی ناشران مسلمان حتما راهگشا خواهد بود.
وی درباره وظایف ناشران مسلمان در دورهای که هجمهها به دین مقدس اسلام به حداکثر خود رسیده است، اظهارکرد: آنها باید این حقیقت را که اسلام دین رحمت، اعتدال و تعالی است، در آثار خود برای همگان روشن کننند، معتقدم بسیاری از معضلهای فرهنگی و نگاه منفی به اسلام و بحثهایی نظیر اسلامهراسی ریشه در فقدان ارایه تصویری مناسب از اسلام دارد که این نقیصه با تلاش و همدلی ناشران مسلمان قابل حل است.
قربانی نقش اتحادیه جهانی ناشران مسلمان در ارتقای فرهنگ نشر در کشور را مؤثر دانست و گفت: ناشران ما ناگزیر خواهند بود خود را به استانداردهای بینالمللی نزدیک کنند تا در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشند.
دبیر کمیته بینالملل دومین اجلاس بینالمللی ناشران جهان اسلام مهمترین هدف از برگزاری این اجلاس را نهادینه کردن همکاریهای حرفهای و صنفی ناشران مسلمان عنوان کرد و افزود: برای نخستین بار است که چنین اجتماع بزرگی از ناشران مسلمان صورت میگیرد و این همافزاییها به واسطه برگزاری این اجلاس، نتایج ملموس و قابل توجهی در ارتقای صنعت نشر اسلامی خواهد داشت.
در این اجلاس ناشران مسلمان بیش از 40 کشور در کنار یکدیگر قرار گرفته و به بحث و تبادل نظر پیرامون صنعت نشر در جهان اسلام میپردازند.
دومین اجلاس بینالمللی ناشران جهان اسلام روزهای 21 و 22 آبان در تهران برگزار میشود.
سهشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۷
نظر شما