به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از روابط عمومي معاونت امور فرهنگي، بهمن دري درحاشيه جلسه شوراي معاونان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به اينكه باور برخی از شخصیتهای فرهنگی بر این است که چاپ قرآن کریم خارج از مرزهای کشور به دلیل فرسودگي امكانات چاپي كشور است گفت: سياست كلان وزارت ارشاد توجه به قابليتها و امكانات موجود كشور و اهميت دادن به توانايي صنعت چاپ و ناشران مذهبي و قرآني كشور است.
دري واگذاري چاپ قرآن به خارج از كشور را علاوه بر خروج ارز از كشور، لطمه به تواناييهاي صنعت چاپ داخلي دانست و گفت: به نوعي اين كار جلوگيري از ارتقای صنعت چاپ كشور است و لطمه به توانايي های هنرمندان و صنعت گران داخلي است.
معاون امور فرهنگي با تأكيد به پرهيز از نگاه اقتصادي به مباحث فرهنگي گفت: بايد براي برنامههاي فرهنگي با نگاه فرهنگي نسخه تجويز كرد و حتي براي برنامههاي اقتصادي و عمراني نيز بايد پيوست فرهنگي در نظر گرفته شود.
وي ادامه داد: چه از حيث شرعي٬ چه از حيث اقتصادي و حتي علمي و فرهنگي ورود قرآن با چاپ چين به كشور صلاح نيست و بايد براي ارتقای اين صنعت و حمايت از ناشران قرآني و مذهبي از توانمندی داخلی بهره گرفت.
معاون امور فرهنگي گفت: چاپ قرآن كريم در كشور جنبه نظارتي وزارت ارشاد را بالا ميبرد قرآن كريم بدون اغلاط و با كيفيت بالا و حسب ضوابط مصوب وزارت ارشاد و با هماهنگي سازمانها و نهادهاي مرتبط چاپ ميشود و چاپ قرآن درخارج از کشور زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست.
دري با اشاره به اینکه اگرچه ورود قرآنهای چاپ چین به کشور ناچیز بوده و به نوعی در رسانهها بزرگ نمایی شده است گفت: نوسازي صنعت چاپ و تقويت و حمايت ناشران مذهبي كشور يكي از اولويتهاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است و باید به جاي سفارش قرآن به خارج از مرزها به نوسازي صنعت چاپ داخلي و تقويت ناشران ديني و مذهبي بپردازیم.
دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۳
نظر شما