شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۳
اهدای ۵۷ جلد کتاب به کتابخانه اندیشه اوز

فارس- خالد اسماعیلی، خیر نیک‌اندیش اوز، ۵۷ جلد کتاب با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و گسترش دانایی به کتابخانه عمومی اندیشه اوز اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اوز، خالد اسماعیلی، همزمان با سالروز تولد ۵۷ سالگی خود، در طرح «همزاد»، ۵۷ جلد کتاب نفیس و پرمحتوا را به کتابخانه عمومی اندیشه اوز اهدا کرد.

فوزیه زارع، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان اوز، با قدردانی از این اقدام فرهنگی اظهار کرد: اهدای کتاب، اهدای دانایی و اهدای یک بینش نو در زندگی است؛ چراکه مطالعه هر کتاب می‌تواند تجربه‌ای از یک زندگی و دریچه‌ای به جهان‌های تازه باشد.

وی افزود: اقدام خالد اسماعیلی در اهدای کتاب به کتابخانه عمومی اندیشه اوز، حرکتی ارزشمند در مسیر تقویت فرهنگ مطالعه و دسترسی عمومی به منابع مطالعاتی است و می‌تواند الگویی برای مشارکت بیشتر شهروندان در توسعه فرهنگی جامعه باشد.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان اوز با اشاره به استمرار این اقدام فرهنگی گفت: این نخستین بار نیست که آقای اسماعیلی به کتابخانه‌ها کتاب اهدا می‌کند؛ این خیر نیک اندیش، در سال‌های گذشته و از پنجاه‌سالگی به بعد نیز در سالروز تولد خود، با اهدای کتاب به کتابخانه‌ها، در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی سهیم بوده است.

زارع خاطرنشان کرد: انتخاب عنوان و کتاب‌های اهدایی این دوره بر عهده کتابخانه بود تا منابع متناسب با نیاز و علاقه‌مندی مخاطبان در اختیار کتابخانه عمومی اندیشه اوز قرار گیرد.

وی ضمن ارج نهادن به این اقدام فرهنگی گفت: اقدام شایسته این خیر کتابخانه‌یار را ارج می‌نهیم و امیدواریم این حرکت فرهنگی استمرار یابد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها