شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
ارتش تک نفره‌ای به نام «محسن چاوشی»

محسن چاوشی در بسیاری از قطعاتش همواره دغدغه‌های اجتماعی، مردمی، ملی و میهنی داشته است. او این قطعات را نه از روی سفارش بلکه به صورت کاملاً دلی و از روی عشق و علاقه خودش خوانده است.

سرویس هنر خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، از زمان تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، محسن چاوشی جزو اولین خوانندگانی بود که نسبت به این تهاجم واکنش نشان داد. او با اشتراک‌گذاری عکسی از عروسک یک کودک که به روی زمین افتاده بود، خطاب به دشمن صهیونیستی نوشت: «لگد کردی، لگد میشی… الا لعنت‌الله علی الظالمین»

چاوشی در ادامه جنگ‌افروزی و تهدیدات ترامپ و نتانیاهو ساکن ننشست. او بار دیگر با اشتراک‌گذاری یک پست جواب قاطعی به هشدارهای ترامپ مبنی بر ترک کردن تهران داد. چاوشی با انتشار کلیپی ۲۷ ثانیه‌ای که در آن از تصاویر شهر تهران استفاده شده است می‌خواند: «پدرم اینجا و مادرم اینجا و وطنم ایرانه / آخه من کجا برم؟ همه جا جز اینجا واسه من زندانه.»

فعالیت‌های هوشمندانه خواننده محبوبی مثل چاوشی در این شرایط حساس برای طرفدارانش باعث قوت قلب خواهد شد. ماندن او در تهران و اشتراک‌گذاری آهنگ‌هایی که از عشق به خانه و شهر و وطن سخن می‌گوید، حسی از امید در دل شنوندگان ایجاد می‌کند.

محسن چاوشی، در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور ایران و آسیب تعدادی از هموطنان این مرز و بوم، به رسم همیشگی علوی و به نام نامی امیرالمومنین حیدر (ع) با همکاری خیرین، سه هزار بسته بهداشتی-درمانی جهت توزیع در سطح کشور به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اهدا کرد.

واکنش‌های درست آقای خواننده

این اولین بار نیست که محسن چاوشی در مقاطع حساس واکنش‌هایی این چنین خوب و درست نشان می‌دهد. این نشان از درک و هوش رسانه‌ای این خواننده پاپ دارد. او پیش از این نسبت به تحریف نام خلیج فارس و حادثه انفجار در بندرعباس واکنش‌های به موقعی نشان داده بود.

واکنش درست چاوشی به جان باختن هموطنان با در حادثه معدن طبس در کمتر از ۴۸ ساعت بیش از ۳۵ میلیون بازدید کننده داشت که همین موضوع نشان می‌دهد این هنرمند تا چه اندازه محل رجوع مردم است.

چاوشی همچنین در طول سال با جمع‌آوری پول، زندانیان جرایم غیرعمد را از زندان آزاد می‌کند. نکته مهم اینجاست که او این کارها را به دور از هرگونه خودنمایی و جار و جنجال انجام می‌دهد. چاوشی، مومن به کارهایی است که انجام می‌دهد و حس انسان‌دوستانه‌اش اجازه نمی‌دهد نسبت به سرنوشت و وضعیت هموطنانش بی‌تفاوت باشد.

این خواننده پرطرفدار در طول سال آهنگ‌های زیادی با مضمون وطن و عشق به انسان‌ها خوانده است که حالا با زمزمه این آهنگ‌ها، می‌توان به روزهای خوبِ سرزمین مادری امیدوار ماند. چاوشی هیچکدام از این قطعات موسیقی را از جایی سفارش نگرفته و همه را از روی عشقِ و علاقه قلبی خودش خوانده است.

بشیر بی‌آزار از تهیه‌کنندگان موسیقی، با اشاره به اینکه چاوشی در موسیقی این روزهایمان استثناست، چنین می‌گوید: «چاوشی از همان ابتدا نه دنبال این بود که از امکاناتی برای دیده و شنیده شدن استفاده کند و نه دنبال این بود که از مسیر صداوسیما «محبوب» یا «مغضوب» شود. این روحیه خاص وی را از بقیه خوانندگان متمایز می‌کند و ما می‌بینیم او در زمانی که توسط برخی‌ها کمپین «نه به مُحَّرم» راه افتاد، بدون توجه به همه حرف‌ها و حدیث‌ها قطعه موسیقایی را به همین مناسبت منتشر کرد. در شرایطی که حتی کسی جرأت نمی‌کرد از این حرف‌ها بزند. او شخصیت ویژه‌ای است که باید وی را به عنوان یک استثنا ارزیابی کرد. حتی من شاهد این هستم که بارها و بارها پیشنهادات بسیار وسوسه کننده مالی از سوی برخی مجموعه‌ها و نهادها برای ساخت یک قطعه موسیقایی مناسبتی به محسن چاوشی داده شده اما او اصلاً قبول نکرد و گفت تا زمانی که دلم خواهان ساخت چنین قطعاتی نباشد، انجامش نمی‌دهم.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین