شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
باشگاه کتابخوانی «آوای جمع» در مشهد آغاز به‌ کار کرد

خراسان‌رضوی- باشگاه کتابخوانی «آوای جمع» ویژه بزرگسالان در کتابخانه مرکزی امام خمینی (ره) آغاز به‌ کار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، باشگاه کتابخوانی «آوای جمع» با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و ایجاد فضایی پویا برای گفت‌وگوی ادبی میان بزرگسالان، فعالیت خود را آغاز کرد.

اولین جلسه این باشگاه با محوریت کتاب پرفروش «کتابخانه نیمه شب» اثر مت هیگ و با تسهیل‌گری فهیمه صبوری، کتابدار و بلاگر حوزه کتاب برگزار شد.

بهاره قاسمی، رئیس کتابخانه مرکزی امام خمینی (ره) گفت: باشگاه کتابخوانی آوای جمع به عنوان یکی از رویدادهای مهم فرهنگی کتابخانه، فرصتی است برای علاقه‌مندان بزرگسال تا در کنار هم کتاب بخوانند، اندیشه‌ها را به اشتراک بگذارند و از دنیای ادبیات لذت ببرند.

وی ادامه داد: معتقدیم مطالعه نه تنها ابزاری برای رشد فردی، بلکه پایه‌ای برای تحول اجتماعی است.

قاسمی در خصوص جلسه اول این باشگاه افزود: انتخاب کتاب «کتابخانه نیمه شب» به دلیل درونمایه عمیق فلسفی و انگیزشی آن بود که توانست بحث‌های جذابی را میان شرکت کنندگان ایجاد کند.

فهیمه صبوری، تسهیل‌گر باشگاه کتابخوانی آوای جمع، درباره برگزاری باشگاه گفت: هدف ما تنها خوانش متن نیست، بلکه کشف لایه‌های پنهان آثار، ارتباط آنها با زندگی روزمره و تقویت نگاه تحلیلی به ادبیات است. استقبال گرم شرکت کنندگان در جلسه اول، نشان دهنده نیاز جامعه به چنین فضایی است.

به گزارش ایبنا، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، جلسات این باشگاه به صورت دو هفته یکبار و با محوریت کتاب‌های منتخب در حوزه های ادبیات، فلسفه و روانشناسی در طبقه دوم کتابخانه مرکزی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می توانند برای ثبت نام و دریافت اطلاعات بیشتر به بخش آموزش کتابخانه مراجعه کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

تازه‌ها

پربازدیدترین